Surprinzator pentru toata lumea, insa e cat se poate de real, noul Samsung Galaxy S6 a fost prezentat pe ascuns in data de 21 ianuarie in Romania partenerilor Samsung din retail, adica furnizorilor (sursa: computerblog.ro). Cei norocosi sa-l vada primii din Romania spun ca nu au voie sa ofere alte detalii publicitatii si ca noul Galaxy S6 va fi prezentat la Mobile World Congres 2015. Din cele cateva informatii dezvaluite se pare ca Samsung au renuntat la procesoarele Snapdragon si au trecut pe un octa-core Exynos cu 64 de bit, foarte probabil memoria interna este de 3GB DDR3, ecranul se pare ca nu este unul 4K cum se proconiza ci unul de 5,5″ AMOLED, insa surpriza vine din zvonul cum Samsung pregatesc si o versiune cu ecran curbat pentru Galaxy S6 ceea ce ar fi un semn ca vanzarile telefoanelor cu ecran curbat sunt in crestere (LG G Flex sau Galaxy Note Edge). De asemenea, cei prezenti la eveniment sustin ca marginile noului S6 sunt extrem de subtiri oferindu-i un look aparte, iar spatele este confectionat din sticla.

Pretul pe care preconizez ca-l va avea Samsung Galaxy S6 in Romania este de 3.499 lei incepand cu data de lansare urmand ca acesta sa scada treptat pana va ajunge probabil la pretul lui iPhone 6 sau chiar sub acesta.

*Cum Samsung pregatesc lansarea oficiala a noului Galaxy S6 la nivel global au inceput sa scada preturile pentru modelele mai vechi astfel si la eMAG puteti gasi in aceste zile cateva dintre modelele de succes din seria Galaxy la preturi reduse consistent (verificati si telefoanele resigilate ale acestor modele pentru ca in aceasta perioada sunt reducere consistente)

samsung-galaxy-s6-bob-freking-new