Plasa sudată: Ghid informativ pentru alegeri inteligente

Plasa sudată este un material versatil și durabil folosit în construcții pentru a consolida structurile de beton sau pentru a crea garduri rezistente și sigure. Este alcătuită din fire de oțel sudate între ele, formând ochiuri regulate. Dacă dorești să afli mai multe despre plasa sudată și să faci alegeri înțelepte, dar sa si afli top oferte pret plasa de Buzau, acest ghid informativ îți va oferi toate informațiile necesare.

Ce este plasa sudată și cum funcționează?

Plasa sudată este fabricată prin sudarea firelor de oțel între ele, formând ochiuri pătrate sau rectangulare. Această tehnică de sudare asigură o conexiune puternică și durabilă între fire, conferind plasei rezistență și stabilitate structurală. Ochiurile regulate permit betonului să se lege de plasă, creând o structură armată mai solidă.

De ce să folosești plasa sudată?

1. Consolidarea structurilor de beton: Plasa sudată este adesea utilizată pentru a consolida betonul în construcții. Atunci când este înglobată în beton, plasa sudată ajută la prevenirea crăpării și a fisurilor, creând o rezistență superioară la presiuni și tensiuni. Astfel, structurile armate cu plasă sudată devin mai durabile și mai rezistente în timp.

2. Garduri rezistente și sigure: Plasa sudată este o opțiune excelentă pentru construirea gardurilor. Fiind fabricată din oțel durabil, este rezistentă la coroziune și oferă o protecție eficientă împotriva intruziunilor. Plasele sudate sunt disponibile în diferite dimensiuni și grosimi ale firului, astfel încât poți alege cea potrivită pentru nevoile tale specifice.

3. Flexibilitate și ușurință în instalare: Plasa sudată este un material flexibil și ușor de manipulat, ceea ce o face ideală pentru diverse proiecte de construcții. Poate fi tăiată și modelată în diferite forme și dimensiuni, permițându-ți să o adaptezi la cerințele tale. În plus, instalarea plasei sudate este relativ simplă, astfel că poți economisi timp și efort în procesul de construcție.

Cum să alegi plasa sudată potrivită?

Pentru a alege plasa sudată potrivită, ia în considerare următorii factori:

1. Dimensiunea ochiului și grosimea firului: Plasele sudate sunt disponibile în diferite dimensiuni ale ochiului și grosimi ale firului. Dimensiunea ochiului trebuie să fie adaptată scopului utilizării tale. De exemplu, dacă dorești să consolidezi structuri de beton, un ochi mai mic va oferi o rezistență superioară. Grosimea firului trebuie selectată în funcție de nivelul de rezistență dorit.

2. Lungimea și lățimea plasei: Alege dimensiunile potrivite pentru a se potrivi nevoilor tale. Verifică dimensiunile disponibile și asigură-te că acestea se potrivesc cu proiectul tău.

3. Calitatea materialului: Asigură-te că plasa sudată este fabricată dintr-un material de înaltă calitate, cum ar fi oțelul galvanizat sau inoxidabil, pentru a evita coroziunea și degradarea în timp.

4. Consultă un specialist: Dacă ai întrebări sau dubii în alegerea plasei sudate potrivite, cere sfatul unui specialist în domeniu. Aceștia îți pot oferi informații suplimentare și sfaturi utile în funcție de nevoile tale specifice.

În concluzie, plasa sudată este un material esențial în construcții și amenajări exterioare, oferind rezistență, durabilitate și siguranță. Alegerea plasei sudate potrivite necesită luarea în considerare a dimensiunilor, a grosimii firului și a calității materialelor. Asigură-te că iei în calcul nevoile și specificațiile proiectului tău și consultă un specialist pentru a face alegeri înțelepte.

Top recomandari plasa sudata de Buzau

Plasa sudata otel fir 4 mm, dimensiune ochi 210×210 mm

plasa de buzau pret mathausPlasa sudata din otel este un produs metalurgic utilizat pentru armarea betonului. Utilizarile secundare ale plaselor sudate sunt pentru imprejmuire, in constructii, confectii metalice, la confectionarea custilor sau a rafturilor.

Date tehnice:

 • diametrul barei: 4 mm;
 • dimensiune ochi:210 x 210 mm;
 • dimensiune panou: 2000 x 5000 mm;
Vezi detalii si pret

 

 

 

 

Plasa sudata otel fir 4 mm, dimensiuni ochi 100×100 mm

plasa de buzau sudata 4mmPlasa sudata din otel este un produs metalurgic utilizat pentru armarea betonului. Utilizarile secundare ale plaselor sudate sunt pentru imprejmuire, in constructii, confectii metalice, la confectionarea custilor sau a rafturilor.

Date tehnice:

 • diametrul barei: 4 mm;
 • dimensiune ochi: 100 x 100 mm;
 • dimensiune panou: 2000 x 5000 mm;
 • geometria sarmei profilate: conform SR 438/4/2012
Vezi detalii si pret

 

 

 

Plasa sudata otel fir 4 mm, dimensiuni ochi 210×210 mm

PLASA SUDATA DE BUZAU DEDEMANPlasa sudata din otel este un produs metalurgic utilizat pentru armarea betonului. Utilizarile secundare ale plaselor sudate sunt pentru imprejmuire, in constructii, confectii metalice, la confectionarea custilor sau a rafturilor.

Date tehnice:

 • diametrul barei: 4 mm;
 • dimensiune ochi:210 x 210 mm;
 • dimensiune panou: 2000 x 6000 mm;
 • geometria sarmei profilate: conform SR 438/4/2012.
Vezi detalii si pret

 

 

 

 

Plasa sudata otel fir 6 mm, dimensiune ochi 100×100 mm

plasa de buzau de 6Plasa sudata din otel este un produs metalurgic utilizat pentru armarea betonului. Utilizarile secundare ale plaselor sudate sunt pentru imprejmuire, in constructii, confectii metalice, la confectionarea custilor sau a rafturilor.

Date tehnice:

 • diametrul barei: 6 mm;
 • dimensiune ochi: 100 x 100 mm;
 • dimensiune panou: 2000 x 6000 mm;
Vezi detalii si pret

 

 

 

 

Plasa sudata otel fir 6mm, dimensiuni ochi 100x100mm

plasa sudata 8 mm standard stas 6000 x 2000 mm ochiuri 100x100 mm8285728Plasa sudata din otel este un produs metalurgic utilizat pentru armarea betonului. Utilizarile secundare ale plaselor sudate sunt pentru imprejmuire si in constructii

 • diametrul barei: 6 mm;
 • dimensiune ochi: 100 x 100 mm;
 • dimensiune panou: 2000 x 5000 mm;
Vezi detalii si pret