Design
Functii
Imprimare
Pret
Pareri
User rating
Pros: Usor de instalat, raport calitate/pret excelent, lucreaza repede.
Cons: Un pic cam zgomotoasa.

Imprimanta este unul din dispozitivele pe care toata lumea ar trebui sa le aiba in casa. Chiar daca nu aveti un business care sa va necesita listarea, copierea sau scanarea diverselor documente frecvent, cu siguranta exista momente in care o sa aveti nevoie de o imprimanta. De multe ori aceste momente se intampla si la ore sau in zile in care nu aveti alte alternative, cum ar fi xerox-ul de la coltul blocului. Un alt avantaj este faptul ca documentele dumneavoastra raman confidentiale, chiar daca nu este neaparat important. Totusi, daca doriti sa scanati anumite lucruri legate de afacerea dumneavoastra, cu siguranta confidentialitatea este ceva de luat in calcul.

Pentru doar 150 de lei va puteti achizitiona o imprimanta multifunctionala de la Canon, mai exact modelul Pixma MG2450, care este o imprimanta foarte buna, in special din punct de vedere al raportului calitate-pret. Pentru doar putin peste o suta de lei va asigurati serviciile unei multifunctionale care nu doar printeaza, dar si copiaza si scaneaza orice document doriti. Cu ajutorul tehnologiei inkjet, modelul Pixma MG2450 poate tipari o multitudine de formate, precum A4, A5, B5 dar si in dimensiuni precum 10x 15 cm si 13 x 18 cm, speciale pentru poze. De asemenea, aveti posibilitatea de a printa si color cu ajutorul consumabilelor tricolore. Nu trebuie sa va faceti griji de partea tehnica, pentru ca imprimanta se conecteaza foarte usor printr-un simplu cablu USB si poate rula pe orice sistem de operare de la Windows Vista incoace si de la Mac OS X 10.6.8. Scanner-ul are o rezolutie de 600 x 1200 dpi si are o arie maxima de scanare de 216 x 297 mm, perfecta pentru documetele de tip A4.

canon-pixma-mg2450-change-ink

Principalele avantaje ale aceste multifunctionale si ceea ce o separa de multe alte modele sunt functiile interesante le are. Cele care mi-au atras mie personal atentia sunt functia de pornire, care porneste automat imprimanta atunci cand ii dati o comanda de printare de la calculator, lucru care m-ar fi salvat de extrem de multe ori in trecut, si functia de oprire automata atunci cand imprimanta nu este utilizata, salvand astfel energie.

Daca aveti nevoie de o noua imprimanta, va recomand cu caldura multifunctionala Canon Pixma MG2450. Are un pret extrem de avantajos si foarte multe functii interesante. De asemenea, puteti atat printa o gramada de formate, dar si copia sau scana diverse documente oricand. Instalarea se face extrem de usor iar conexiunea este la fel de facila, prin cablu usb.