imag1La cat de mediatizata a fost aceasta campanie in seara aceasta la TV, in special la Stirile ProTV nu cred ca mai sunt prea multe persoane care sa nu fi aflat de ea si de.

Pe scurt, ca sa ai cat mai multe sanse pentru a castiga BMW-ul in valoare de 133.629 lei (adica ~ 30.000 de euro fara TVA) trebuie sa te inscrii mai intai la concurs prin adresa de mail cu care ai cont si numarul tau real de telefon. Astfel vei avea 1 sansa la marele premiu. Pentru a-ti mari sansele va trebui sa faci si ceva cumparaturi. Trebuie sa te gandesti ce iti mai trebuie prin casa sau ce aveai de gand sa-ti cumperi pentru ca la fiecare 100 de lei cheltuiti mai primesti 1 sansa la tragerea la sorti. Limita maxima este de 50 de sanse pentru fiecare participant, deci cu cat cumperi mai multe produse aflate la promotie cu atat mai multe sanse de castig ai. Va trebui sa-ti verifici adresa de mail pentru ca acolo vei primi un cod unic cu care vei participa la tragerea la sorti pentru superbul BMW seria 3 Sedan.

I

Ceea ce mai trebuie sa stii este faptul ca in cazul in care anulezi comanda ulterior si vei fi ales castigator, bineinteles ca nu vei primi marele premiu.

Citeste aici regulamentul complet al campaniei.

In acest moment mai sunt doar 2 ore si ceva pana cand campania “Castiga un BMW de Halloween se incheie”. Daca nu ai cumparat inca nimic, ar fi cazul sa o faci acum, iti vei mari considerabil sansele la castig si cine stie poate te alegi cu un BMW cadou. Succes!