Dupa cum probabil ati aflat deja, weekend-ul acesta este unul special la eMAG deoarece se deruleaza o noua campanie Crazy Weekend. In astfel de campanii cei de la eMAG ofera produse cu reduceri considerabile mai mari fata de alte promotii obisnuite si este un moment prielnic pentru oricine si-a planuit sau nu, sa cumpere un anume produs. Ca de exemplu eu am achizitionat un frigider, un televizor, un laptop si chiar un telefon la astfel de campanii, iar per total am economisit undeva la aproximativ 1.850 de lei la o valoare totala de achizitii de 6.230 de lei, zic ca destul de bine.

crazy_weekend_emag

Iata mai jos cateva recomandari de produse din campania Crazy Weekend:

1. Este oarecum absolut normal sa recomand un laptop Compaq cu CPU dual-core, 4 GB RAM, HDD de 500 GB si video Radeon HD 7310 la doar .

2. cu USB 2.0, player, HDMI, tuner DVB-C/T si CI+ la doar 999 lei.

3. Tot la capitolul televizoare avem si o promotie interesanta la care au pana la 20% reducere.

4. Televizoare Smart si 3D de la LG au , o promotie similara cu cea prin care am luat si eu tv-ul.

5. Super tablete Google Nexus 7 (modelul 2012) cu Quad-Core la, un pret foarte, foarte bun.

6. Ca tot se apropie scoala: desktop PC de la HP cu CPU dual-core, 2 GB RAM, 500 GB HDD si video Radeon HD 7310 .

7. Monitor LED de 23,6″ de la LG cu TV, boxe, player USB si HDMI la.

Campania Crazy Weekend se desfasoara in perioada 23-26 august 2013 si este fara indoiala una dintre campaniile de succes ale celor de la eMAG, o campanie prin care castiga atat magazinul, dar cel mai mult clientul pentru ca plateste mai putin pentru acelasi produs, are transport gratuit la orice achizitie de peste 90 de lei, plateste in sistem ramburs cu posibilitatea gratuita de a verifica coletul la destinatie si in plus, eMAG a lansat zilele trecut un nou serviciu dedicat clientilor din Bucuresti: de Luni pana Vineri ai Livrarea in aceeasi zi pentru toate produsele comercializate, exceptie facand electrocasnicele mari si produsele partenerilor din Marketplace.