Memoriile RAM impreuna cu procesorul fac ca laptopurile si calculatoarele noastre sa se miste mai repede sau mai incet, in functie de capacitatile pe care le au. De aceea este extrem de important ca in ziua de azi sa ai o memorie RAM cu o capacitate cat mai mare pentru a fi sigur ca ai un PC/laptop cu viteza buna, fie ca navighezi pe internet sau te joci ori procesezi fisiere video/audio.

Daca esti in cautarea unei memorii RAM cu pret redus, ai ajuns exact unde trebuie. Iata mai jos lista cu memorii RAM la reducere:

Pentru lista completa cu memeorii RAM la reducere si de asemenea pentru oferta actualizata de stoc si preturi va rog sa consultati pagina dedicata ofertelor de memorii.

Tineti in minte si faptul ca unele memorii RAM nu sunt compatibile cu alte modele, ori chiar cu placa de baza (personal am intalnit ambele cazuri si va sfatuiesc sa verificati acest aspect pe pagina producatorului). De asemenea cand alegeti o memorie RAM noua pentru un upgrade sau pentru un sistem nou, verificati si capacitatea maxima pe care placa de baza o suporta, posibil si aici sa aveti surprize cum am patit si eu cand am vrut sa-mi fac un super sistem cu 16GB RAM (acum vreo 3-4 ani), dar m-am trezit ca placa de baza pe care o cumparasem, desi era un model nou, nu suporta mai mult de 8GB RAM, a trebuit sa o returnez si sa caut un alt model. Timp pierdut si un pic de stres in plus, lucruri pe care cu siguranta nimeni nu si le doreste, deci fiti cu bagare de seama.

Nu uitati si de faptul ca unele modele de memorii pot avea un pret foarte atractiv si in categoria de memorii RAM resigilate.

MemoriiRAM2