Se spune ca pe 22 noiembrie vom avea parte de Black Friday pe nisa IT&C si electro pentru ca majoritatea celorlalte magazine care au anuntat ca participa la BF 2013 au ramas la data de 29 noiembrie. Mai jos aveti lista magazinelor participante la Black Friday-ul de saptamana aceasta, mai exact de vineri, 22 noiembrie 2013:

IT&C și electrocasnice

Magazin Data Detalii
22 noiembrie Peste 250.000 de produse din toate categoriile de produse. Reduceri semnificative la electrocasnice, tablete, televizoare, telefoane, sisteme pc, laptop-uri si multe altele.
22 noiembrie De BlackFriday MarketOnline.ro ofera clientilor sai GARANTIA CELUI MAI MIC PRET. Astfel magazinul garanteaza ca in data 22 noiembrie va avea cele mai mici preturi la produsele care fac parte din oferta sa de BlackFriday.
22 si 29 noiembrie ClickShop se lauda cu unul dintre cel emai bune uptime-uri de Black Friday. Va ploua cu reduceri atat pe 22 noiembrie cat si pe 29. Pana la 40% reducere la Smart TV-uri 3D LG, Samsung si Panasonic + multe alte promotii.
22-24 noiembrie primul magazin care a anuntat Black Friday pe 22 noiembrie anunta reduceri semnificative la toate categoriile de produse din oferta
22-24 noiembrie Reduceri la toate echipamentele foto-video din oferta + la cateva smartphone-uri si tablete
Vezi ofertele 22 noiembrie Un Black Friday dedicat companiilor, veti gasi videoproiectoare, sisteme pc, servere, sisteme de supraveghere si multe alte produse asemanatoare cu reduceri de pana la 50%.
logo koyosVezi ofertele 22-29 noiembrie Reduceri masive la televizoare, tablete, telefoane, laptop-uri si multe alte produse din oferta.
tulceamagVezi ofertele 22 noiembrie Reduceri de pana la 40% la sisteme pc, laptop-uri si monitoare second hand.
Vezi ofertele 22-29 noiembrie Cel mai mare site de comert online. Se anunta o avalansa de reduceri substantiale atat la produsele IT&electro cat si la haine si accesorii.

Pe  langa aceste magazine prezentate mai sus si-au mai manifestat intentia de a participa si Flanco (din ce stiu acestia vro avea promotii in magazinele fizice), PCGarage, TU.ro, MXshop.ro, Domo si probabil Altex.

Este pentru prima data cand vom avea doua Black Friday-uri in Romania, motivele sunt de ordin economic spun cei implicati, insa nu acest aspect ne intereseaza pe noi cei care “vanam” reducerile sfarsitului de an. Poate am putea sa le reprosam celor care organizeaza Black Friday pe 22 noiembrie faptul ca nu ne-au anuntat mai din timp, insa fiecare magazin a avut strategia proprie.