Cum am spus si in precedentele articole asemanatoare, cel mai ieftin laptop de la eMAG este o tutulatura ce se schimba periodic, iar uneori in astfel de campanii precum este si Crazy Days repornita azi, exista un BEST BUY, iar acesta este fara indoiala laptop-ul HP 255 G2, un laptop cu un design elegant, rafinat, dar care exceleaza la capitolul dotarii pentru un laptop ieftin.

hp0

Incepand cu display-ul LCD LED HD BrightView, un ecran ce pune in evidenta capacitatile de lucru ale acestui model. Cu o diagonala de 15,6″ se incadreaza in termenii de normal pentru un laptop.

Pe partea de hardware dispune de un procesor DUAL-CORE marca AMD modelul E1-2100, un procesor tactat la 1.0 GHz, dar care este supinit cu succes de o memorie RAM cu o capacitate de 4GB pe DDR3 ce ruleaza la 1600 MHz, memorie ce face lucrul si navigarea pe internet mult mai vioaie. Spatiul de stocare este unul destul de generos: 500GB pe interfata SATA, insa ceea ce este si mai atragator la acest model este placa video AMD Radeon HD 8210 care desi e integrata este un model destul de nou ce garanteaza o experienta buna in gaming si video, dupa cum veti putea observa in video-ul de mai jos:

Daca ati crezut ca am teminat cu laudele la acestui model ieftin de laptop va spun ca va inselati pentru ca si capitolul multimedia este unul plin cu specificatii ce merita laudate pe deplin. Incepem cu camera web integrata, o camera web HD ce ofera imagini si sunet de calitate superioara, continuam cu cititorul de carduri SD si cu sunetul de calitate oferit de difuzoarele stereo Altec Lansing. Capitolul conectivitate vine din urma cu forte proaspete oferind utilizatorului tot ce are nevoie de la un laptop in anul 2014, porturi USB 3.0 si USB 2.0, port HDMI si port VGA, pe langa acestea adaugam Wi-Fi-ul si bluetooth-ul din dotare si reiese laptop-ul perfect pentru cei care nu au nevoie de performnte ridicate.

Parerea unui client:

testate jocuri precum WORLD OF TANKS ,EURO TRUCK SIMULATOR 2 ,FARMING SIMULATOR,GTA toate ,si ruleaza perfect.

Voi reveni cu informatii pe parcurs.
Pro: nu se blocheaza ,nu se infierbanta foarte tare, ruleaza jocuri 3D fara probleme .reda filme sau clipuri de 720px HD,luminizitatea este foarte usor reglabila de la f2 si f3 ,

pot exzista diferente de performanta in functie de unde il cumparati in strainate mai exact Grecia a costat 350EUR iar la eMAG e mai ieftin .
Contra: momentan nu am gasit nimic