Curățenia este una dintre cele mai importante premise pentru o viață sănătoasă și frumoasă, astfel că, pentru a obține rezultate impecabile cu cel mai mic efort, e nevoie să achiziționăm produse de calitate și performante, care să ne vină în ajutor. Fie că vorbim de casă, de mașină sau de curățenia din curte și grădină, aspiratoarele Karcher sunt una dintre cele mai bune opțiuni existente pe piață la momentul actual.

cel mai bun aspirator karcher

Această companie germană mizează pe un raport calitate-preț excelent, oferind produse de top, asemenea celor profesionale, la prețuri foarte accesibile, utilizând tehnologii care îți permit să folosești produsele lor cu o mare ușurință.

Pentru că există numeroase modele în lista lor de produse, noi îți vom spune care sunt criteriile principale prin care se diferențiază, ca mai apoi, să poți alege cu o mai mare ușurință produsul care se potrivește exact nevoilor tale. Te invităm să citești în continuare ghidul cumpărătorului pe care l-am conceput special pentru tine.

Cel mai bun aspirator Karcher – Ghidul cumpărătorului

Așa cum menționam și mai sus, aceste aspiratoare Karcher sunt ideale atât pentru uzul profesional, cât și pentru cel casnic, oferind o curățenie impecabilă, având numeroase funcții ce îți pot fi de un real folos. În general, au o putere mare de tragere, sunt potrivite și pentru interior, și pentru exterior, dar și pentru covoare și tapițerii, utilizând aspirare uscată, dar și umedă. Cele mai multe aspiratoare Karcher îmbină mai multe tehnologii într-un produs, însă pentru a face alegerea corectă, sunt câteva detalii la care trebuie să fii atent.

Aspirator Karcher cu sac sau cu recipient de colectare praf

Două mari categorii care se disting sunt acestea, în privința colectării mizeriei. Există aspiratoare clasice, cu sac, sau, aspiratoare mai moderne, cu rezervor de colectare care se curăță atunci când se umple cu praf și alte deșeuri.

Varianta cu sac – în general, aspiratorul cu sac este o alegere bună atunci când îți dorești o durată de viață lungă pentru produsul tău. Praful colectat se strânge direct în sac, ajungând foarte puțin la filtru, și astfel, motorul aspiratorului este protejat și nu este supus la mari riscuri. Este o variantă optimă și din punct de vedere al curățării, căci tot ce trebuie să faci este să schimbi sacul atunci când se umple, fără a risca să împrăștii mizeria înapoi în casă. Totuși, atunci când sacul se aproprie de umplere, puterea aspiratorului va scădea gradual până la schimbarea acestuia.

Varianta cu recipient – foarte multe persoane optează pentru această variantă pentru a scăpa de grija sacilor. Aceștia reprezintă un cost lunar constant, însă pot reprezenta și o bătaie de cap în căutarea celor potriviți modelului tău. Însă, ce mulți oameni nu știu, este că în cazul acestui aspirator, trebuie să acorzi o mare atenție filtrului. Din fabrică, acesta va veni cu un filtru corespunzător care să țină praful departe de motor, însă când acesta devine prea uzat, trebuie înlocuit pentru a nu risca o defecțiune la motor.

Cel mai bun filtru

 

Menționând filtrele, este necesar să subliniem încă o dată importanța acestora. Dacă vrei să menții calitatea aspiratorului tău în timp, trebuie să ai grijă să schimbi filtrul atunci când cel actual se uzează. Cel mai bun filtru este cel HEPA, care menține atât particulele fine de praf, cât și alergenii.

Puterea de absorbție

carpet cleaning 1000x600

Produsele din gama Karcher sunt destul de diversificate și în ceea ce privește puterea acestora. Ca să alegi cel mai bun model, trebuie să ai în vedere o putere de aspirare de minim 1000 de W, iar pentru rezultate impecabile, îți recomandăm variantele de 1400 de W. În cazul aspirării umede, produsele Karcher au în general 1200 W.

Caracteristici esențiale Karcher

Fiabilitatea – unul dintre cele mai mari avantaje este ușurința de a face curățenie cu aceste aspiratoare, fiind prevăzute cu 4 roți, fiind destul de ușoare ca greutate, în funcție de modelul ales și extrem de fiabile.

Interior/Exterior – un alt secret al acestor aspiratoare este faptul că diferite modele pot fi folosite în exterior, la aspirarea prafului, dar și la aspirarea deșeurilor de după constructori. Mai mult, are funcția de suflare, astfel că dacă ai o grădină, va fi mult mai ușor să strângi frunzele la un loc.16299510 6

În acest sens, trebuie să alegi modelul cu grijă, căci de regulă, modelele care sunt potrivite pentru exterior, pot emana praf în timpul aspirării.

Accesorii – aspiratoarele Karcher se mai remarcă și prin numeroasele accesorii care vin la pachet cu produsul ales. Diferite duze de aspirare pentru curățare excelentă în diferite zone, saci sau filtre de schimb etc.

Așa se descriu cele mai bune aspiratoare Karcher, iar acum că știi toate detaliile despre aceste produse, îți va fi mult mai ușor să-l alegi pe cel potrivit ție și nevoilor tale de curățenie. În continuare, îți vom prezenta și un top al celor mai bune aspiratoare Karcher.

 

Top 5 cele mai bune aspiratoare Karcher

 

Nr. 1: Aspirator umed-uscat WD 5 P Premium

karcher1Acest aparat cu funcții profesionale cu siguranță îți va ușura viața și va transforma curățenia într-o activitate rapidă și plăcută. Are o putere de aspirare umedă și uscată de 1100 W, fiind dotat cu recipient de colectare a prafului și cu filtru care se curăță extrem de ușor, restabilind astfel puterea de absorbție imediat. Este optim și pentru interior, și pentru exterior, și are funcție de suflare care este de folos în zonele greu accesibile. Cu siguranță un produs care merită toată atenția ta, dar și investiția.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

Nr. 2: Aspirator cu spălare Profesional Karcher Puzzi

karcher2Acest produs este la un preț mai ridicat, însă nu te ajută doar la aspirare, ci și la curățarea tapițeriilor și a covoarelor cu o funcție de spălare integrată. Are o putere de 1250 W, un zgomot redus de doar 74 decibeli și o apreciere enormă de către utilizatori. Poți curăța orice canapea, covor, mochetă, cât și interiorul mașinii tale. Astfel, te bucuri de o curățenie impecabilă și diversificată cu ajutorul unui singur produs.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

Nr. 3: Aspirator pentru geamuri WV 2 Black edition

karcher3Spălarea și curățarea geamurilor poate fi o activitate neplăcută, datorită nevoii insistente de a elimina diferite pete. Karcher a venit cu un aspirator și curățător pentru geamuri, dotat cu tot ce ai nevoie pentru rezultate impecabile. Aspiră, curăță, șterge, dispersează detergent și tot ce ai nevoie este doar un singur produs, acest aspirator de geamuri Karcher. Funcționează cu acumulator și are o greutate redusă.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 4: Aspirator multifunctțonal Karcher WD 3

karcher4Pentru nevoile casnice de zi cu zi, acest produs de la Karcher este opțiunea ideală, atât ca preț, cât și ca nivel de calitate și diversitate oferit în curățenie. Are atât aspirare uscată, cât și umedă, este ideal atât pentru interior, cât și pentru exterior, având funcția de suflare disponibilă. Este aspirator cu sac și are o putere de 1000 W.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 5: Aspirator Vertical VC 5 Cordless Premium

karcher5Acest produs îți oferă tot confortul de care ai nevoie în curățenie. Funcționează pe bază de acumulator, care oferă un timp de funcționare de până la 60 de minute, fără încărcare. Este dotat cu filtru HEPA, are o garnitură flexibilă pentru schimbarea poziției de aspirare și 3 nivele de putere de aspirare. Mai mult, este ușor de depozitat, acest aspirator reducându-și dimensiunea printr-o simplă apăsare de buton.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

.