Esti curios sa afli care este cea mai bună saltea cu arcuri? Atunci ai ajuns exact unde trebuie.

Fiecare dimineață dictează modul în care ne vom simți în ziua respectivă și atitutinea pe care o vom avea în fața provocărilor ce vor veni. Asta înseamnă că odihna este unul dintre elementele principale care contribuie la starea noastră. Chiar dacă poate părea doar o activitate pe care pur și simplu trebuie să o faci, somnul este mai mult decât atât.

cea mai buna saltea pe arcuri

Atunci când dormim, reușim să ne relaxăm și să ne lăsăm corpul și mintea preț de câteva ore să se refacă. Dar, vine o întrebare și mai importantă, care face referire la mediul în care dormim. Totul începe de la saltea. Aceasta reușește să îți ofere un spațiu în care să te scunfunzi întru totul, pentru a te bucura de tot confortul și liniștea de care ai nevoie.

Una dintre cele mai îndrăgite saltele este cea clasică, cu arcuri. Chiar dacă mintea este tentată să se gândească la acele saltele vechi, trebuie să știi că noile modele inovatoare și tehnologia folosită în realizarea acestora a schimbat cu totul confortul lor, iar în continuare îți vom oferi mai multe informații în acest sens.

 

Cum alegi cea mai bună saltea cu arcuri potrivită pentru tine – Ghidul achiziției ideale

 

Există mai multe caracteristici care te vor ajuta să găsești produsul de care ai nevoie. Atunci când vei înțelege mai bine aceste aspecte, vei reuși să îți dai seama și mai bine de nevoile pe care le ai pentru un somn odihnitor.arcuri

Tipul arcurilor: poți alege dintr-o saltea cu arcuri metalice interconectate, care au rolul de a oferi un suport corespunzător pentru corp, sau o saltea cu arcuri pocket, care sunt mai avansate din punct de vedere al tehnologiilor utilizate și al beneficiilor oferite.

În ultimul timp, saltelele cu arcuri pocket sunt din ce în ce mai preferate pentru că aduc reale îmbunătățiri pentru somn, la un preț care balansează perfect raportul calitate – preț.

Fermitatea: acest aspect face referire la modul în care arcurile saltelei rezistă atunci când este utilizată. Totuși, este important să știi că numărul de arcuri incorporate nu dictează nivelul de calitate al saltelei, ci confortul este definit de elasticitatea și materialul din care sunt realizate arcurile. Aici, depinde de tine ce îți dorești de la o saltea, fie o suprafață fermă, sau una mai moale.

Straturile saltelei cu arcuri: acestea influențează în mod direct modul în care te vei simți pe această saltea. Partea superioară, numit și topper, joacă un rol important în gradul de confort, iar cu cât materialele folosite sunt preponderent naturale și rezistente, cu atât vei avea parte de o saltea mai bună.

Vei observa că există două modele de învelișuri ale saltelei, unul realizat din lână, potrivit pentru anotimpul rece, sau din bumbac, ideal pentru sezonul cald.

Dimensiunea saltelei: confortul din timpul somnului ține cont și de dimensiunea saltelei pentru care optezi. Spre exemplu, dacă știi că îți schimbi frecvent poziția în timp ce dormi, este important să te orientezi spre o saltea care să îți ofere suficient spațiu.

Garanția saltelei: având în vedere că vei face o investiție pe termen lung, trebuie să te asiguri că garanția saltelei va fi pe o perioadă cât mai lungă. În cazul acestor saltele, se întâmplă ca uneori arcurile să străpungă materialul, caz în care acestea se deteriorează. O garanție va rezolva această problemă.

 

Top saltele cu arcuri

 

Nr. 1: Saltea ortopedică cu arcuri și spumă memory

premium memory 1200x800Arcurile nemțești tip Bonell oferă garanția unei saltele care te va însoți în cele mai reconfortante momente de-a lungul timpului. Cu o fermitate medie spre moale, această saltea îmbină perfect confortul cu poziția corectă în timpul somnului.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

Nr. 2: Saltea Dormeo Air+ Select 27 cm cu arcuri de spumă

air plus select mattressAcest model de saltea este revolutionara tinand cont de faptul ca arcurile prezente sunt concepute dintr-o spuma speciala care imbina tehnologia Octaspring dezvoltata de producatorul Dormeo pentru a oferi o fermitate reglabila.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 3: Saltea pat Ortopedică, Bio Bumbac Air, Memory HD

Bio Bumbac Air SectiuneO saltea care contribuie la atenuarea durerilor de spate, care menține o temperetaură scăzută și care îți oferă un cadru ideal pentru un somn liniștit și armonios. Este o saltea cu fermitate medie spre fermă, care funcționează perfect indiferent de poziția în care preferi să dormi.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Nr. 4: Saltea ortopedică cu arcuri Miracle

l saltea ortopedica green future eco bonnell 160x190 cm arcuri bonnell fermitate medieAcest produs îți oferă garanția unei saltele de calitate, care se comportă extraordinar în timp. Datorită arcurilor cu grosime de 2,4 mm, aceasta nu se va lăsa la mijloc, iar tu te vei putea bucura în permanență de confort.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Nr. 5: Saltea ortopedică cu arcuri Miracle

saltea super ortopedica miracleAcest produs îți oferă garanția unei saltele de calitate, care se comportă extraordinar în timp. Datorită arcurilor cu grosime de 2,4 mm, aceasta nu se va lăsa la mijloc, iar tu te vei putea bucura în permanență de confort.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

.

 

 

 

Nr. 6: Saltea ortopedică Aquagel Medical Air-Plus Comfort

saltea arcuri aqua gelStartul superior din Memory Aquagel – Airfresh de 5 cm, cât și stratul inferior din spumă poliuretanică de 14 cm HD+ high resilience, îți conferă o senzație ideală de confort, dar totodată, te așează într-o poziție corectă și corespunzătoare a corpului.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

Acum că ai aceste informații, suntem siguri că vei lua decizia potrivită în privința saltelei cu arcuri care să se plieze pe nevoile tale.