Surprinzator sau nu imediat dupa ce Black Friday s-a terminat la eMAG (vanzari peste asteptari >300 milioane lei) ca idee in 2015 au fost doar 202 milioane lei, deci o crestere fulminanta, cel mai mare magazin online de la noi a pornit o alta campanie de reduceri din seria Crazy Days.

O miscare care ar trebui sa le dea de gandit celor care tot folosesc termenul de Black Friday sau Black Week sau Black Month etc., poti face in noiembrie si o altfel de campanie cu un cu totul alt mesaj. Am runcat un ochi peste ofertele eMAG Crazy Days (REDUCERILE ajung pana la -50%) si am gasit unele produse la preturi chiar foarte bune, dupa cum urmeaza:

Oferte dupa cum am spus sunt mai multe si destul de interesante. E drept, nu sunt ca cele avute in ziua de Black Friday, dar totusi trebuie sa tinem cont de faptul ca acele oferte au avut un stoc destul de limitat si au fost puse in special doar sa ne atraga. Ofertele Crazy Days sunt cele cu reduceri normale, insa daca vrei un anume produs si acum il gasesti cu o reducere de 30 poate 40% probabil e un deal foarte bun.