Astazi a inceput o noua promotie extrem de interesant pentru laptopurile Asus, dintre toate modelele din promotie, Asus X550CC-CJ687D, a fost cel care mi-a atras atentia datorita raportului pret/calitate/specificatii extrem de bun.

De inceput o sa spun ca design-ul acestui model este unul inspirat din seria de succes a ultrabook-urilor Zenbook, un design modern, premium, cu linii drepte, finisaje de calitate si cu o partajere aproape perfecta a porturilor.

Continuam cu display-ul de 15,6″ LED HD cu Touch Screen, cu procesorul Intel Core i3 Ivy Bridge tactat la 1,8 GHz, o memorie RAM de 4GB DDR3, un spatiu de stocare de 500GB si cel mai important din punctul meu de vedere, o placa video dedicata nVidia GeForce GT 720M cu 2GB DDR3 ce intra in actiune atunci cand placa video integrata pe procesor, Intel HD 4000 nu mai face fata aplicatiilor.

Pe langa acestea mai regasim in dotariile acestui model si o camera web HD, un cititor de carduri, porturi USB 3.0 si HDMI, Wi-Fi, Bluetooth si bateria in 4 celule.

Avantajele principale pe care ma vad nevoit sa le evidentiez sunt oferite de procesorul Intel Core i3, placa video dedicata special creata pentru gameri, display-ul Touch, design-ul, dar si pretul care poate fi mai mic chiar si cu 819 lei.