samsung_galaxy_se_pret_la_emagCel mai bine vandut smartphone al acestui an beneficiaza cum era de asteptat odata cu trecerea timpului de o noua promotie foarte atractiva pentru cei care aveau in plan achizitia smartphone-ului din seria a 4-a de Galaxy S lansat in data de 14 martie a acestui an in USA, iar la sfarsitul lunii aprilie a fost adus oficial si in Romania.

Pretul de pornire a lui Samsung Galaxy S4 in data de 27 aprilie 2013 cand a fost lansat in Romania (la alt magazin caci la eMAG a ajuns cateva zile mai tarziu) a fost de 2.849 lei si 2.959 lei (in alt magazin). La inceputul lunii mai cel mai mare magazin online din Romania, adica eMAG, a anuntat intrarea in stoc a celui mai asteptat smartphone din prima jumatatea a acestui an, iar pretul sau urma sa fie de 2.799 lei. Un pret mult mai mic decat am vazut l aunele magazine care erau laudate cu alte ocazii ca practica preturi mici la telefoane, cu precadere la smartphone-uri de top cum este si Galaxy S4. Cei de la eMAG se pare ca au vrut sa le arate celor care tot carcoteau pe subiectul perturilor un pic cam mari pe care acestia le practica neluand in calcul de altfel si serviciile extra pe care numai un magazin mare ca eMAG le poate oferi clientilor, astfel ca au pus un pret foarte bun pentru noul smartphone a celor de la Samsung.

A urmat primul val de cumparatori, iar apoi obisnuita perioada de stagnare cand majoritatea celor care aveau in plan achizitia unui Galaxy S4 asteptau ca pretul telefonului sa mai scada un pic numai ca nu a fost sa se intample chiar atunci pentru ca abia in saptamana Preturilor Gresite (18-24 iunie) cei de la eMAG l-au readus in prim plan cu un pret de 2.699 lei, dar vanzarile se pare ca nu au avut un rezultat tocmai cum isi doreau, Dupa data de 24 iunie pretul lui Galaxy S4 a revenit la cel normal, adica 2.799 lei, dar asta doar pana ieri cand eMAG s-au hotarat sa mai reduca din pret inca odata numai ca acum l-au redus cu 200 de lei, astfel Samsung Galaxy S4 are un pret la eMAG in momentul actual de doar 2.599 lei (vezi pretul actualizat). Un pret foarte bun tinand cont de faptul ca eMAG ofera transport gratuit la domiciliu si serviciul de “Pick-Up & Return” gratuit.