Crăciunul este una dintre cele mai așteptate perioade din an, în special de către cei mici. Atmosfera magică, cât și entuziasmul copiilor pentru venirea lui Moș Crăciun descriu momente de neuitat care se petrec în casele noastre. Nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl ai atunci când îi vezi pe cei mici că se bucură de cadourile care așteaptă să fie deschise sub brad. Dacă anul acesta ți-ai propus să fii cel mai bun Moș Crăciun pentru copilul tău, noi îți venim în ajutor cu o serie de idei de cadouri de care suntem siguri că cel mic se va bucura.

Top Reduceri la Cadouri Copii de Craciun gasiti la:

1. Nichiduta.ro – vezi oferta de Craciun aici
2. Noriel.ro – vezi oferta AICI
3. eMAG – vezi oferta speciala Xmas aici

Pentru că se apropie cu pași repezi Crăciunul, este bine să începi să te orientezi după cadoul potrivit din timp. Vei observa că ai o mulțime de opțiuni, însă nu toate corespund cu preferințele copilului tău. Valoarea unui cadou este dată de zâmbetul pe care îl vei vedea pe chipul celui mic, astfel că trebuie să te asiguri că vei lua cea mai bun decizie. În acest sens, ți-am pregătit în continuare un ghid care te va ajuta să alegi mai ușor cadoul pentru acesta.

 

Cum alegi cele mai bune cadouri de Crăciun pentru copii – Ghidul achiziției ideale

 

O parte din universul copiilor se învârte în jurul jucăriilor, însă acum, având în vedere cât de mult s-a dezvoltat acest domeniu, găsirea unui cadou potrivit nu mai este un task atât de simplu. Dacă vrei să îi găsești și tu un cadou copilului care să îi aducă zâmbetul pe buze, urmează sfaturile pe care ți le vom prezenta mai jos.

Ține cont de vârstă.

Unul dintre cele mai importante aspecte de la care vei porni este vârsta copilului. Aici îți va fi destul de ușor să te ghidezi deoarece producătorii jucăriilor inscripționează pe cutie vârsta pentru care sunt potrivite acestea. Pentru ca cel mic să se bucure din plin de cadou, este esențial să alegi ceva potrivit pentru vârsta acestuia. Pentru a-ți face o idee, uite câteva exemple:cadou copii craciun

0-6 luni: jucării colorate, care fac zgomot, jucării care se pot atașa la pătuțul unde doarme cel mic, covorașe interactive sau orice altă jucărie care să îi capteze atenția.

6-12 luni: cărți ilustrate, trenulețe, mașini de jucărie, jucării de pluș

1-2 ani: jucării pentru gătit, cărți ilustrate, instrumente muzicale pentru copii, puzzle-uri mari

2-3 ani: cretă, minge, lego mari sau blocuri de lemn, puzzle-uri, tricicletă

3-5 ani: seturi de desen și pictură, cărți, carioci, cărți de colorat, jocuri de societate

Alcătuiește o listă cu dorințe. Cel mai bun răspuns cu privire la cadoul potrivit pentru copilul tău, ți-l va da chiar acesta. În acest sens, propune-i să faceți împreună o scrisoare pe care să o trimiteți mai apoi către Moș Crăciun. Astfel, acesta își va exprima toate dorințele, iar tu vei putea să iei o decizie mult mai ușor, în baza preferințelor pe care le are.

Bugetul.

Atunci când copiii sunt mici, cu siguranță lista se poate extinde destul de mult deoarece aceștia nu cunosc valoarea banilor. Însă, cu cât ai mai multe opțiuni, cu atât îți va fi ție mai ușor, chiar dacă nu vei ajunge să bifezi totul de pe listă.
Setarea unui buget te va ajuta deoarece vei putea tăia din start de pe listă lucrurile pe care nu ți le permiți sau pe care le consideri mult prea costisitoare. Chiar dacă acest buget se va mai modifica, este important să ai un punct de pornire.

Utilitate.

O jucărie poate fi privită din mai multe perspective. Bineînțeles, acestea au rolul de a-i oferi copilului o activitate, însă dacă vrei ca aceasta să fie și benefică pe termen lung, trebuie să te gândești la utilitatea ei. Pentru că de cele mai multe ori, copiii învață jucându-te, te poți orienta spre o jucărie educativă.

În timp ce acesta se joacă, poate învăța o mulțime de lucruri. De exemplu, o carte care să ilustreze animalele îi va oferi oportunitatea de a învăța despre acestea într-un mod interactiv. Jocurile care includ plastelină sunt, de asemenea, foarte utile deoarece îl va ajuta să devină mai îndemânatic și să își dezvolte imaginația.

Pasiuni.

Chiar de la o vârstă fragedă, poți observa care sunt activitățile de care copilul tău este atras. Ține cont de acestea și încearcă să găsești o jucărie care să se plieze pe preferințele acestuia. Dacă celui mic îi place să deseneze, atunci cu siguranță o carte de colorat va fi un cadou potrivit.

 

Top cadouri de Crăciun pentru copii

 

 

1. Mașinuță electrică cu telecomandă BMW X5 M Blue

cadou craciun copii baietieste recomandată copiilor care au peste 3 ani, cu o greutate de sub 30 de kg. Prezintă un design atractiv și modern și se poate folosi fie prin intermediul unei telecomenzi, de la distanță, fie manual, prin apăsarea pedalei de accelerație. Poate atinge o viteză de maxim 5 km/ h și este un cadou ideal pentru Crăciun, de care cel mic să se bucure din plin.

Vezi ofertele

 

 

 

 

 

 

 

2. Păpușă Maia Balerina, Blondă

Screenshot 2021 11 29 at 23 56 27 Papusa Maia Balerina Blondaeste un cadou potrivit pentru copii care au minim vârsta de 3 ani. Ceea ce face această păpușă specială, este faptul că aceasta dansează și cântă, ceea ce îi oferă copilului un moment interactiv. Are diferite funcții de care cel mic se poate bucura și reprezintă o alegere inspirată pentru un cadou de sărbători.

Vezi ofertele

 

 

 

 

 

 

 

3. Trotinetă Globber primo pliabilă cu lumini roz

Screenshot 2021 11 29 at 23 58 20 Trotineta Globber Primo pliabila cu lumini roz Nichiduta ropentru copiii care preferă să își petreacă o mare majoritate a timpului afară, trotineta Globbero cu siguranță îi va încânta. Pe lângă designul atractiv, acest model este confortabil și ușor de utilizat, datorită platformei joase, antialunecare. Pentru siguranță, această trotinetă are în dotare o protecție frână spate pentru o performanță mai bună la frânare, astfel că cel mic se va putea bucura de trotinetă liniștit.

Vezi ofertele

 

 

 

 

 

 

 

4. Mașinuță cu telecomandă BMW i8

Screenshot 2021 11 30 at 00 09 05 Masina cu telecomanda BMW i8 Rastar 1 14 Negrudacă nu dispui de un buget mare, însă vrei să achiziționezi o jucărie pe placul copilului tău, atunci această mașinuță este o alegere foarte inspirată. Vine sub forma unei insecte și se controlează în baza unei telecomenzi pe baterie. Este potrivită pentru copii care au minim 8 ani.

Vezi ofertele

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Căști audio copii CSC cu urechiușe luminoase

Screenshot 2021 11 30 at 00 00 04 Casti audio copii CSC cu urechiuse luminoase Mov inchis eMAG rodacă cel mic este atras de partea muzicală, atunci cu siguranță îi văr plăcea aceste căști. Funcționează atât pe fir, cât și prin Bluetooth. Se pot conecta atât la smatphone, cât și la TV, laptop sau PC. Copilul tău poate învăța lucruri noi și utile într-un mod interactiv și plăcut.

Vezi ofertele