Chiar dacă uneori iarna se lasă așteptată mai mult decât ar trebui, mulți dintre noi așteptăm cu sufletul la gură prima zăpadă pentru a ne putea bucura așa cum trebuie, de sporturile de sezon. Schiatul și snowboardingul sunt două dintre cele mai populare activități sportive din acest sezon, presupunând o experiență plină de energie, adrenalină și entuziasm, însă, trebuie să ținem cont că acestea se petrec la temperaturi destul de joase, iar pentru a ne afla în deplin confort, avem nevoie de un echipament special.

Achiziția celui mai bun costum – geacă de snowboard pentru bărbați nu este o mare filozofie, însă există detalii la care trebuie să fiți atenți pentru a vă asigura că ați făcut cea mai bună alegere. O geacă sau un costum corespunzător, vă va oferi ocazia să vă bucurați mai mult de experiența pe pârtie, decât pe grijile legate de frig, umezeală și așa mai departe.

Ghid de achiziție

Când pornești la shopping după cel mai bun costum – geacă de snowboard pentru bărbați, fie că o faci online sau fizic, în magazine, vei vedea că cele mai importante criterii de alegere diferă față de atunci când ești în căutarea unor haine obișnuite. Mai jos, îți vom spune pas cu pas și la ce trebuie să fii atent.snowboard flip i96988

Impermeabilitate: schiatul și snowboardingul sunt două sporturi care se desfășoară exclusiv iarna, în compania zăpezii. Astfel, este important să verificați în specificațiile costumului care vă place, care este nivelul de impermeabilitate pe care acesta îl suportă. Valorile vor fi exprimate în mm, iar principiul cu cât cifra este mai mare, cu atât produsul este mai bun. Pentru o experiență impecabilă pe pârtie, îți recomandăm să fii foarte atent la acest criteriu.

Respirabilitate: un alt aspect care corelează în mod direct cu confortul tău de pe pârtie, este respirabilitatea costumului sau a gecii de snowboard. Adică, hainele îmbrăcate trebuie să permită căldurii și transpirației acumulate în interiorul costumului, să se disipeze în exteriorul acestuia pentru a ne simți cât mai bine. Deși nu ai nevoie de materiale de lux pentru costumul tău de snowboard, fii atent la această alegere.

Deși bumbacul este un material extrem de popular și preferat în extrem de multe contexte, aici ai face bine să-l eviți și să-ți îndrepți atenția către acele articole vestimentare confecționate din poliester.

Durabilitate: costumul – geaca de snowboard pentru bărbați reprezintă o investiție destul de considerabilă în ceea ce privește bugetul, așadar, cel mai probabil îți vei dori să și reziste pe decursul a mai multor sezoane de iarnă. Tocmai de aceea, asigură-te că alegi un costum de calitate, fabricat din materiale durabile, cu tivuri și cusături puternice, calitative, care să reziste eroic în fața căzăturilor și a mișcărilor bruște pe care le vei face pe pârtie.

Confortul: aici menționăm două direcții: confortul termic, și confortul oferit de libertatea de mișcare. În ceea ce privește confortul termic, trebuie să ne asigurăm că geaca sau costumul ales va ține căldura eficient în interior, pentru bunăstarea noastră fizică. De regulă, cele mai multe etichete indică gradele maxime la care costumul poate rezista să asigure căldura optimă.

Apoi, vorbind de libertatea de mișcare și flexibilitate, este important să facem alegeri confortabile, și să ignorăm moda atunci când putem. De exemplu, pantalonii de ski sau snowboard trebuie să fie evazați jos pentru a permite clăparului să stea cât mai lipit de picior, geaca trebuie să fie ușor mai mare pentru a-ți permite să îmbraci pe dedesubt și un polar sau o maletă termică și așa mai departe.

În concluzie, în ceea ce privește cel mai bun costum – geacă de snowboard pentru bărbați, îți recomandăm să nu faci alegeri pripite și să oferi o oarecare flexibilitate bugetului de investiție, pentru că un costum bun îți va oferi confort, siguranță și o experiență de neuitat pe pârtie, mai mulți ani la rând.

 

Top 5 cele mai bune costume – geci de snowboard pentru bărbați

 

1. Geacă snowboard/Schi SNB 100 Gri-Negru Bărbaţi

Screenshot 2022 01 09 at 19 09 33 Geacă snowboard schi SNB100 Bărbaţiaceastă geacă de ski este concepută pentru un nivel începător sau intermediat în sporturile de iarnă. Asigură căldură și libertate de mișcare, însă are un nivel mediu de rezistență. Este foarte practică, având 4 buzunare și posibilitatea de a regla gluga și mânecile, în plus, are o rezistență crescută la umiditate și permite un grad ridicat de respirabilitate din interior, către exterior.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

2. Jachetă de Snowboard Membrana 15 000 pentru bărbați

membranaaceastă geacă este dotată cu o tehnologie de ultimă generație, membrana NeoDry 15000/ 10000, ce oferă o rezistență extrem de ridicată la frig. Are o croială ușoară pentru a facilita libertatea de mișcare, cusături impermeabile și este fabricată din poliester. Această geacă reprezintă o investiție excelentă, mai ales pe termen lung.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

3. Horsefeathers Atoll Jacket

Screenshot 2022 01 09 at 19 24 48 169483 webp imagine WEBP 1600 × 1600 pixeli Scalată 51și această geacă este confecționată cu ajutorul a două tehnologii de ultimă generație, menite să asigure confortul absolut pe pârtie. DWR (Durable Water Repellent este un tratament special al țesăturii care îi oferă impermeabilitate, iar Ultra Tech asigură o rezistență crescută. Este confecționată din poliester și nailon, două materiale ideale pentru o astfel de geacă. Este călduroasă, practică, cu un design minimalist, pregătită să îți fie alături în experiențe pline de adrenalină.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

4. Jachetă de schi Membrana 10 000 pentru bărbați

Screenshot 2022 01 09 at 19 28 24 Jachetă de schi membrana 10 000 pentru bărbațiaceastă geacă este ideală pentru sporturile de iarnă, însă oferă o protecție moderată împotriva ploilor și a zăpezii. Are un interior spate căptușit cu tricotaj cald, umplutură din poliester care garantează protecția împotriva frigului, sistem de ventilație la subraț cu fermoar și 5 buzunare, extrem de practice. Este cu fermoar, ușor de îmbrăcat și cu un design minimalist, simplu.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

5. Geacă pentru ski și snowboard Kilpi Thal Albastru Deschis

geaca ski barbati emagacest model de geacă implică un buget mai mare, însă oferă și un confort pe măsură pentru sporturile de iarnă, chiar și cele extreme. Are o rezistență ridicată la umiditate, un grad mare de respirabilitate și promite să mențină căldura în interior. Este confecționată din 94% poliester și 6% elastan, având o greutate mică de doar 900 g. Reprezintă o investiție ideală, mai ales pe termen lung.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

.