Cum in anii anteriori de Black Friday iPhone-urile au fost vedetele cred cu tarie ca si in 2017 lucrurile vor sta la fel. Totul depinde bineinteles de ce intelegeri fac magazinele onlien cu distribuitorii si cum pot ajunge sa obtina reduceri cat mai mari care sa se revada ulterior si in pretul pe care clientul final il va plati. Din ce imi aduc aminte in anii anteriori am avut telefoane iPhone la 1.499 lei (in 2014) – modelul 5S iar in 2015 iPhone 6 la doar 1.999 lei.

Anul acesta banuiesc ca ar fi randul lui Apple iPhone 6S sa beneficieze de o reducere semnificativa, insa acest lucru il vom afla joi noapte (dupa ora 23:59). Previziunea mea e ca va avea pretul de 1.999 lei, un pret bomba, dar care va fi atribuit unui numar limitat de telefoane, de aceea va recomand ca in cazul in care va intereseaza un astfel de telefon sa-l adaugati in cos sau in wishlist inca de pe acum ca in cazul in care el va avea o reducere buna sa-l puteti comanda de indata.

Totusi, nu doar vedetele vor fi la reducere de Black Friday. Cred ca si anii anteriori ca vom avea si alte modele (inclusiv noul iPhone 7) la oferte speciale sau poate la pachet cu un card cadou. Iata cam ce modele de iPhone-uri cred eu ca vor fi la reducere in acest an de Black Friday.

1. Apple iPhone 6S

Dupa cum am specificat si mai sus. Conform anilor precedenti acets model ar trebui sa fie vedeta. Nu stiu nimic sigur, dar cum in 2014 si in 2015 modelele lansate cu un an si ceva in urma au beneficiat de reduceri masive, e foarte probabil ca si iPhone 6S sa fie vedeta din acest an. Ce model? Cu siguranta cel de 16GB si as merge pe versiunea de culoare Silver sau Black. Nu exclud nici un model Gold de 32GB, dar cred ca ar fi prea mult. Pretul am specificat ca nu stiu care va fi desi sper sa fie la fel ca cel de anul trecut pentru iPhone 6 mai exact 1.999 lei.

2. Apple iPhone SE

Din punctul meu de vedere Apple nu prea a avut mare succes cu acest model, l-as cataloga un esec, poate l afel de mare ca cel a lui iPhone 5C de la care cel putin sefii Apple aveau astepatir foarte mari. Daca cumva iPhone 6S nu va fi la reducere probabil acest model este pe lista scurta si va avea o promotie foarte buna. Modelul iPhone SE e un update a lui iPhone 5S si cred ca cei care s-au obisnuit cu dimensiunile lui 5S cu siguranta nu ar dori sa treaca la 6S sau la 7 si foarte probabil ar opta pentru un iPhone mai bun dar cu aceleasi dimensiuni. In plus, cu siguranta un pret  de 1.499 lei i-ar face pe multi sa faca mutarea de la 5S la SE. Ramane de vazut vineri dimineata ce pret va avea.

3. Apple iPhone 7

Este cel mai nou iPhone si cel mai dorit la ora actuala. Cum l-am vazut la reducere doar la categoria de resigilate (mai ieftin cu 330 de lei) cred ca de Black Friday exista o posibilitate sa benefcieze de o reducere. Cat si cum nu stiu exact si imi e greu sa fac o previziune mai ales ca in anii anteriori noile telefoane de la Apple lansate in anul respectiv au beneficiat de obicei de cate o oferta speciala, fie un Card Cadou in valoare de 10%, fie un Cadou (in valoare de 2-300 de lei). Indiferent cum ar fi cred ca orice reducere sau orice cadou oferit in plus va fi apreciat de clienti.