Daca in anii 2012 si 2013 s-au testat destul de mult tabletele si laptopurile pentru partea de gaming, in anul 2014 sunt de parere ca acest lucru se va schimba, iar gamerii impatimiti vor oferi mai multa atentie configuratiilor de gaming, dar cu siguranta vor aparea si alti impatimiti care vor dori sa ruleze pe pc-urile lor de acasa cele mai noi jocuri din 2014.

Sistem Gaming Ieftin 2014:

1.

2

3

4

5

6. Carcasa Midletower Delux MV418

Deci, ca sa recapitulam, avem o placa de baza pe socket 1150 destul de fiabila pentru un astfel de sistem mai ieftin, un procesor care a obtinut destule review-uri pozitive si care dupa cum veti putea vedea in imaginea alaturata, sta destul de bine si in testele de benchmark:

bench

O memorie RAM cu o capacitate de 8GB ce ruleaza la 2400 MHz si care este extrem de capabila sa faca fata oricarui tip de aplicatie, fie soft, joc sau altceva. Placa video a fost si este intotdeauna un reper in ceea ce priveste capacitatile sistemului de gaming pentru jocuri, iar nVidia GeForce GT630 cu ai sai 4GB DDR3 este destul de capabila dupa cum veti putea si observa in video-ul demonstrativ de mai jos:

Spatiul de stocare este unul generos de 1TB, insa si unul de viteza cu 7200 RPM si 64MB rata de transfer, indeajuns pentru un sistem de gaming ieftin. Carcasa desi este una ieftina arata foarte bine si a primit note bune din partea utilizatorilor, ceea ce este foarte bine pentru o carcasa atat de ieftina care arata intr-un mare fel.

Pretul intreg al sistemului la momentul redactarii acestui articol este de: 1.749 LEI

Un pret mai mult decat rezonabil pentru un sistem de gaming, fie el si ieftin, insa cu care sunt sigur ca incepatorii si nu numai, vor fi de acord.