Design
Functii
Capacitate
Pret
Pareri
User rating
Pros: O masina cu un consum foarte mic desi are o capacitate de 7kg, usor de montat, meniu intuitiv, programe speciale pentru aproape orice, siguranta copii si nu in ultimul rand foarte silentioasa.
Cons: Nu are program si de 30 min.

Printre cele mai importante electrocasnice care ar trebui sa fie in fiecare casa este o masina de spalat buna. Nu cred ca mai exista lume care mai spala de mana, sau cel putin nu mereu. Atunci cand ai nevoie sa speli ceva repede sau ai un obiect vestimentar pe care trebuie sa il speli cu grija, il poti spala de mana. Dar, adevarul este ca o masina de spalat si un uscator iti pot simplifica viata foarte mult si iti salveaza o gramada din timp. Tot ce trebuie sa faci este ca umpli masina de spalat cu rufele murdare, sa pui detergent si balsam, sa apesi cateva butoane si sa astepti. O treaba de 10 minute maxim care inainte lua cu orele poate.

Daca esti in cautarea unei noi masini de spalat trebuie sa recomand Whirlpool AWS 71000, o masina foarte buna care in acest moment are un pret promotional la eMag. Lucrul care iese in evidenta la aceasta masina de spalat rufe este tehnologia 6th Sense Color, sau al 6-lea simt pentru culori, care optimizeaza fiecare spalare in functie de culorile pe care le setati dumneavoastra. Ceea ce e interesant este ca nu trebuie sa mentionati tipul de tesatura, ci doar daca aveti haine de culori inchise, deschise, sau mixte iar masina de spalat se va asigura ca nu se vor intampla transferuri de culori si astfel hainele voastre sunt in siguranta.

9308_2_big

Un alt mare avantaj al acestui model este captul ca are o multitudine de programe de spalare. Printre cele mai bune mi se pare programul rapid, care dureaza doar 15 minute, perfect pentru cand ai uitat sa iti speli hainele pentru un eveniment important si nu poti astepta o spalare normala. De asemenea, are si un program de prespalare, unul cu clatire intensiva si unul pentru haine delicate. Pe langa acestea, aveti si programele usuale dedicate special pentru diverse tipuri de tesaturi precum: bumbac sau sintetice dar si un program pentru haine mixte.

Ca o concluzie, daca vrei sa iti cumperi o noua masina de spalat rufe, cu siguranta Whirlpool AWS 71000 este o masina buna pentru fiecare locuinta. Capacitatea de incarcare a masinii Whirlpool AWS 71000 este de 7 kg si are o viteza de centrifugare de 1000 de rpm. De asemenea, se afla in clasa de eficienta energetica A+++. Nivelul de zgomot la spalare este de 59 dB iar la centrifugare de 74 dB. Greutate masinii este de 61 kg si dimensiunile sunt: 85 x 59.5 x 45 cm.