Design
Ecran
Dotari
Pret
Functii
User rating
Pros: Avantajele acestui model de tv sunt legate de ecranul LED cu rezolutie HD, de conectivitatea sa si de tunerele DVB-C si DVB-T, insa nu trebuie sa uitam nici de pretul sau special.
Cons: Dezavantajul major a lui Vortex VLED-32T1D este fara indoiala faptul ca nu are si un slot de card CI+ integrat. Am vazut televizoare mai mici ca diagonala si mai ieftine care aveau asa ceva, ins anu e un capat de tara.
Verifica pret special

VORTEX VLED-32T1D este la ora actuala cel mai ieftin televizor LED HD cu o diagonala de 80 cm si cu toate acesta nu pot spune despre el ca este un tv prost sau care nu-si merita banii ba din contra, consider ca la pretul pe care il are si ceea ce ofera este un best-buy in toata regula. Il recomand cu placere celor care nu au nevoie de un televizor inteligent, sofisticat si cu multe porturi, tunere integrate, etc., ci doar de un tv simplu ce poate reda canale digitale si HD sau filme HD de pe laptop ori calculator. Pretul sau actual este de doar 899 lei ().

Design

Nu este un LED ultra slim caci de obicei majoritatea asociaza televizoarele LED cu cele ultra slim, insa si eu am un LED ce costa destul d emult si nu e deloc slim ci chiar robust. Cred ca robust il caracterizeaza foarte bine si pe Vortex VLED-32T1D. Culoarea este neagra ca la majoritatea televizoarelor, rama este ingusta, standul este unul solid capabil sa sustina cele 6,7 kg ale tv-ului. Materialele utilizate la construirea carcasei sunt de calitate medie precum si finisajele lor.

VORTEX VLED-32T1D

Specificatii tehnice

Cu toate ca ma asteptam sa nu am prea multe de spus in legatura cu specificatiile acestui model se pare ca m-am inselat. Panelul este unul de tip LED, are o diagonala de 32″ (80 cm) si o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli. Faptul ca dispune de un timp de raspuns decent (7 ms) va oferi o imagine mai clara fata de alte tipuri de televizoare produse de companii no name si care au un timp de raspuns enorm (am vazut si cu 16 ms , dar si cu 20 de ms). Imaginile redate sunt clare datorita panelului iluminat cu LED, dar si a luminozitatii de 300 cd/m2, in plus culoriile sunt naturale datorita contrastului de 3500:1. Daca sunteti abonati la UPC, RDS sau Romtelecom (Dolce) va recomand sa cereti si un mediabox HD pentru ca sa va bucurati si de toate canalele HD. In cazul in care vreti sa vedeti doar canalele digitale si doua canale HD (TVR HD si PRO TV HD) puteti sa o faceti si fara nici un mediabox deoarece televizorul este echipat cu tunere DVB-C si DVB-T, in plus astfel veti scuti ceva banuti lunar (intre 5 si 10 lei).

Conectivitatea acestui model este si ea una de nota 10. Are port HDMI, USB si VGA, deci puteti sa vizionati filme HD direct de pe pc, laptop sau direct de pe un stick USB.

Concluzii si pareri

Revin la ceea ce am spus l ainceput, Vortex VLED-32T1D este fara indoiala cel mai ieftin televizor cu LED, dar si cel care are cel mai bun raport calitate/pret. Recapitulez: diagonala mare de 32″, ecran iluminat cu LED, rezolutie HD, tunere DVB-C si DVB-T ce va ajuta sa prindeti canale digitale si HD fara a mai plati chirie la mediabox, porturi HDMI, USB si VGA pentru a conecta orice dispozitiv la tv. As spune ca este cel mai bun ieftin televizor la ora actuala.