Rapiditate
Cerinte Acte
Aprobare
Dobanda
Pareri clienti
User rating
Pros: Fara Acte. Fara Dobanda. Fara Comisioane. Pana la 2000 de lei in doar 2 ore direct in cont. Raspuns in doar 15 minute de la aplicare.
Cons: Varsta minima 20 de ani. Aveti nevoie de un cont bancar.

VivaCredit.ro este o Institutie Financiara Nebancara acreditata de BNR. Acest lucru presupune din start anumite reglementari stricte pe care ei sunt nevoiti sa le respecte. Majoritatea acestor reglementari sunt in beneficiul consumatorului. Totusi, de fiecare data atunci cand un client nou afla de VivaCredit.ro va incerca sa caute informatii cat mai complete despre ei la fel ca si in cazul altor institutii nebancare. Pe langa informatiile de baza precum sediul din Romania, dobanda practicata, cerintele de eligibilitate pentru un credit rapid pana la salariu cu siguranta sunt cautate si parerile clientilor care au accesat deja un credit rapid online de pe . Este un lucru normal. Traim in era internetului si orice serviciu sau produs cumparat necesita mai multa atentie, astfel s-a dezvoltat aceasta nevoie de validare prin increderea pe care alti clienti o acorda produsului sau serviciului in cauza. De aceea fiecare companie se vede nevoita sa ceara opinii personale clientilor despre serviciile sau produsele achizitionate. O asemenea masura cu siguranta este una cu dublu-tais avand totodata si avantaje dar si dezavantaje. Dar daca esti o companie sigura pe serviciile pe care le oferi, transparenta si corecta cu siguranta nu ai de ce sa-ti faci griji.

 TOP 5 IMPRUMUTURI ONLINE IN 2019

 

 

1.

viva1

 • Fara Adeverinta de Venit
 • Fara Hartii – totul se face Online
 • DOBANDA 0%
 • BANII instant pe CARD (chiar si sambata)
APLICA AICI

 

 

 

 

.

 

 

.

 

 

 

 

2. Axi Card – Card de Credit Online

logo

 • Intre 200 si 6.000 LEI
 • Card de Credit Online
 • Fara Taxe si Comisioane
 • Livrare Gratuita la adresa ta
APLICA AICI

 

 

 

.

 

 

.

 

 

 

3. HoraCredit – Pana la 3.000 LEI Fara Dobanda

horacredit

 

 • FARA ADEVERINTA!!!
 • Varsta minima 19 ani
 • Aprobare Rapida
 • Primesti 3.000 LEI FARA DOBANDA
APLICA AICI

 

 

.

 

 

.

 

 

 

4.

credius 02s

 • Imprumut doar cu Buletinul – fara adeverinta de venit
 • Varsta minima 18 ani
 • Pana la 40.000 de lei in maxim 60 luni (recomandat 12 luni)
APLICA AICI

 

 

 

.

 

 

.

 

 

 

 

5. MOGO.ro – pana la 65.000 de LEI

 

mogo

 • Credit AUTO pana la 65.000 LEI
 • Raspuns in 15 minute
 • Perioada de rambursare 60 de luni
APLICA AICI

 

 

 

.

 

 
Cei de la VivaCredit.ro au apelat pentru sistemul de rating si recenzii la Trustpilot.com. Una cintre cele mai renumite companii din lume pentru serviciile de recenzii si rating oferite companiilor din diverse domenii printre care si cel financiar din care face parte VivaCredit.

Cum functioneaza Trustpilot.com?

Daca esti o companie ce vrea sa beneficieze de serviciile oferite de Trustpilot vei avea mai multe etape prin care trebuie sa treci ca sa te listezi si sa ti se confirme identitatea. Ca si client lucrurile sunt mult mai simple. Iti faci un cont de client pe site si apoi poti oferi recenzii si rating-uri de la o stea pana la 5 stele (maximum care inseamna “excelent”). Aceste recenzii si rating-uri sunt verificate sa nu contina injurii si apoi sunt postate pe pagina oficiala de recenzii a companiei in cauza.

viva credit pareri

viva credit pareri2

viva credit pareri3

Acestea sunt doar cateva dintre sutele de recenzii acordate de catre clienti pe site-ul Trustpilot. Daca te-au convins poti sa aplici acum pentru un Credit Rapid Online Fara Dobanda de pe si primesti banii in doar 2 ore direct in cont. Daca nu te-ai convins, citeste mai departe sa afli mai multe informatii.

Ce rating (TrustScore) are VivaCredit.ro pe Trustpilot?

La aproximativ 600 de recenzii cei de la VivaCredit au obtinut o nota de 9,7/10 la TrustScore – tradus ar insemna scorul de incredere pe care clientii l-au oferit. Din acesti aproape 600 de clienti 92% au oferit 5 STELE companiei, mai exact “EXCELENT”, 7% au oferit 4 STELE (un fel de FOARTE BINE), 1% au oferit 3 STELE (un fel de MODEST) si alti 1% o singura STEA (un fel de NU RECOMAND). Practic 99% din clientii care au ales sa ofere rcenzii si rating au fost foarte multumiti de serviciile oferite.

De ce sunt clientii VivaCredit multumiti?

In primul rand pentru ca VivaCredit.ro a fost prima institutie financiara nebancare ce a introdus pe piata din Romania “Creditul Pana la Salariu”. Mai exact au oferit pana la 2.000 lei FARA DOBANDA daca returnezi in maxim 30 de zile primul credit luat. Un alt aspect extrem de important si de multe ori neluat in seama este cel legat de penalizare si dobanda. In cazul VivaCredit nu platesti dobanda pentru intreaga perioada de 30 de zile daca nu achiti in acest termen creditul integral ci platesti doabanda doar pentru zilele in care intarzi. Practic daca achiti creditul in ziua 32 vei plati dobanda doar pentru 2 zile nu pentru 32 asa cum se intampla la restul IFN-urilor din Romania.

Un alt aspect important este faptul ca cei de la VivaCredit nu cedeaza nimanui creantele. Daca nu reusesti din diverse motive sa achiti creditul luat ei vor incerca sa rezolve aceasta problema alaturi de tine si nu te vor pasa la celebrele firme de recuperatori. Un lucru pe care multi il ignora atunci cand aleg IFN-ul pentru un credit rapid.

Alte aspecte extrem de importante pentru care clientii sunt multumiti si recomanda aceasta companie:

 • contractul pe care il semnezi online este pentru o linie de credit nu pentru un imprumut in rate, ceea ce e mult mai avantajos pentru clienti
 • primesti banii in cont chiar si sambata (pentru clientii noi in 2 ore iar pentru cei vechi in doar o ora)
 • poti retrage pana la 2000 de lei fara a plati dobanda
 • ai posibilitatea sa rambursezi luna doar 10% + dobanda din suma utilizata = mai usor de rambursat
 • poti ramburs anticipat oricand vrei fara a plati nici un comision in plus cum se intampla la alte IFN-uri
 • primesti aprobare in doar 15 minute dupa ce ai aplicat
 • Vivacredit.ro accepta si persoane cu istoric negativ
 • fara giranti, garantii, hartii sau adeverinte, totul se face online in doar 2 minute

 

Concluzie: pareri VivaCredit si sfaturi creditare

Ca in cazul oricarui imprumut ideal ar fi sa o faci doar daca esti 100% sigur ca ai nevoie de banii repsectivi si esti sigur ca ii poti returna la timp. Tinand cont ca de la Viva Credit IFN poti imprumuta bani fara dobanda indicat e sa apelezi la ei doar atunci cand ai o urgenta adevarata. Chiar si in cazul in care situatia materiala nu iti permite sa rambursezi imprumutul in cele 30 de zile pentru a beneficia de creditul pana la salariu fara dobanda e bine de stiut ca vei plati doar dobanda pentru zilele intarziate si nu pentru intreaga perioada. Astfel, creditul oferit de Viva Credit este unic printre toate celelalte credite rapide online.

Parerile clientilor de multe ori sunt impartite, dar citind sutele de recenzii autentice de pe Trustpilot.com + cele de pe Google reviews realizezi ca toate cele mentinionate mai sus despre acest IFN sunt lucruri adevarate si ca sunt pe locul 1 in topul creditelor rapide online datorita avantajelor majore oferite clientilor in contrast cu competitorii directi.