Design
Dotari
Pret
Imagine
Functii
User rating
Pros: + functie duble, monitor si TV, montare pe perete, tunere digitale DVB-C/T, porturi HDMI, USB, boxe cu sunet foarte clar si nu in ultimul rand pretul sau imbatabil
Cons: - rezolutia care nu este full HD

Un monitor mare ofera cu siguranta o alta perspectiva a imaginilor. Cu cat monitorul este mai mare cu atat creste si calitatea imaginilor si astfel dimensiunea devine un criteriu esential atunci cand se stabileste pretul unui monitor. In acest articol va vom prezenta un monitor care pe langa faptul ca are o diagonala de 23,6 inch poate tine si locul unui televizor, acesta este LG 24MN33D-PZ.

Design

Atunci cand vine vorba de design putem spune ca cei de la LG au avut o mare grija in ceea ce priveste detaliile. Finisajele sunt bine realizate astfel incat monitorul are un aspect foarte elegant. De asemenea trebuie sa spunem ca piciorul este detasabil si astfel il puteti suspenda de perete.

Culoarea standard a monitorului este negru, o culoare placuta care nu iese prea mult in evidenta fapt pentru care acest monitor se potriveste probabil cu orice camera.

TV LG VA 24MN33D-PZ

Specificatii tehnice

Cel mai important aspect legat de un monitor sunt cu siguranta specificatiile. Vom incerca acum sa va prezentam cateva detalii legate de specificatiile tehnice ale monitorului TV LED LG 24MN33D-PZ.

Dupa cum am zis si la inceputul articolului, acesta are o diagonala mare de 23,6 inch si o rezolutie HD de 1366 x 768. Practic veti avea din start o imagine clara si de calitate. De asemenea claritatea este datorata si iluminatului de fundal LED care ajuta la redarea unor culori cat mai vii.

TV LED LG 24MN33D-PZ sta bine si in ceea ce priveste sunetul dispunand de doua boxe incorporate de 5W. Acestea va asigura un sunet puternic si realist care va va introduce intrutotul in povestea filmului pe care il vizionati la acest monitor.

Cu ajutorul functiei USB Quick View puteti reda instantaneu clipurile video stocate pe stick-urile USB prin simpla conectare a dispozitivului USB la acest monitor.

TV LG VA 24MN33D-PZ review

Conectivitatea monitorului este foarte bogata, acesta dispunand de HDMI, Scart, un port USB, VGA precum si Component.

Probabil cel mai important aspect al acestui monitor este faptul ca il puteti folosi si pe post de televizor. Acest lucru este posibil datorita tunerului TV incorporat. Astfel TV LG VA 24MN33D-PZ nu este doar un simplu monitor ci poate tine locul a doua lucruri diferite si astfel puteti economisi bani precum si spatiu.

Concluzii

Singurul defect al monitorului este faptul ca nu dispune de functia 3D insa trebuie sa vedem si partea plina a paharului. Printre partile pozitive ale acestuia se afla pretul destul de redus in comparatie cu specificatiile de care dispune dar si designul elegant si de bun gust.

Unii clienti s-au mai plans de rezolutia cam mica insa parerea mea este ca aceasta este una acceptabila.