Design
Dotari
Pret
Consum
Functii
User rating
Pros: Argumentele PRO pentru achizitia acestui model sunt urmatoarele: - ecran direct LED cu rezolutie HD - pret extraordinar de mic in acest moment - slot CI+ si tuner DVB-C/T - port USB cu player integrat pentru a reda filme .mkv - porturi HDMI
Cons: Un singur argument CONTRA as avea: - lipsa unei rezolutii Full HD

Luna ianuarie este cunoscuta de toata lumea ca o luna buna in ceea ce priveste vanzarile de produse electronice si electrocasnice si acest lucru se intampla din doua motive. 1 pentru ca urmeaza sa apara noi modele de TV-uri pe piata (vezi CES 2014) si distribuitorii incearca sa scape de modelele mai vechi pentru a face loc pe stoc noilor modele si 2 pentru ca magazinele cauta sa scape de produsele care au mai ramas pe stoc dupa noiembrie si decembrie, astfel ca le ofera la reducere renuntand la o mare parte din adaos doar pentru a face loc in depozite.

Samsung_EH4003

Astfel, se ajunge ca un LED TV foarte bun din toate punctele de vedere, precum este Samsung UE32EH4003, sa fie la promotie si sa aibe un pret redus cu 200 de lei (cel mai mic pret de cand a aparut pe piata).

Design

Tinand cont de faptul ca este un model aparut pe piata in prima parte a lui 2012, nu am avea mari asteptari la acest capitol, insa Samsung ne surprinde cu un design elegant si cu linii drepte ce il fac potivit oricarei incaperi. Marginile sunt inguste, rama este si ea una potrivita ca si grosime facand loc ecranului, astfel ca la acest model nu ai senzatia ca este incadrat ca un vechi tablou intr-o rama grosolana, dimpotriva, ecranul iese in evidenta si acest lucru este ideal pentru cei care urmaresc filmele in confortul casei lor.

Samsung UE32EH4003 design

Specificatii tehnice

Cum am spus, nu este si nici nu s-a vrut a fi un model de top ci unul care sa indeplineasca necesarul de divertisement al unei familii si aici ma refer in primul rand la faptul ca este un tv HD ce dispune de un ecran de tip LED cu o diagonala obisnuita pentru 2014 cum este cea de 80 cm. Interesant e si faptul ca acest model dispune de tehnologia Direct LED ce ofera led-uri de iluminare pe intreaga suprafata a display-ului si nu doar pe margine cum au alte modele, astfel ca ofera culori mai vii si imagini mult mai clare. Mega Contrastul de care dispune il ajuta foarte mult pentru a seta un contrast potrivit cu ceea ce ruleaza pe tv: filme, meciuri, documentare sau emisiuni TV.

Cu ajutorul portului USB se pot reda filme HD (atat .avi cat si .mkv – e posibil sa fiti nevoiti sa faceti un update de firmware pentru a reda .mkv-uri, dar va asigur ca merg).

Sistemul audio dispune de doua boxe incoporate care stiu DTS si Dolby Digital, au o putere de 20 W RMS si un mod SRS TheaterSound, special pentru atunci cand vizionati filme.

Un alt avantaj foarte importante pe care il ofera acest model de TV la acest pret foarte mic pe care il are in acest moment este reprezentat de slotul CI+ de care dispune si de tuner-ele digitale DVB-C/T cu ajutorul carora puteti receptiona canale HD fara a mai fi nevoiti sa platiti suplimentar.

Samsung UE32EH4003 review

La capitolul conectori avem cum am precizat anterior, un port USB, foarte utile pentru cei care nu vor sa cupleze laptop-ul sau pc-ul la TV pentru a reda un film sau alte fisiere video, audio sau foto. Exista si doua porturi HDMI la care putem cupla pe langa un laptop sau un pc si o consola de jocuri cu care sa ne destindem un pic.

Concluzie

Samsung UE32EH4003 este la ora actuala si la pretul pe care il are acum, cel mai bun LED TV HD. Nu are un rival la aceasta categorie, nici la pret, nici la calitate sau la specificatii. Daca ar fi sa fiu un pic carcotas as spune ca un LED TV de la Samsung ar trebui sa aibe neaparat rezolutie Full HD, insa acest lucru cred ca ar fi in avantajul doar celor pretentiosi, iar aceasta categorie de utilizatori cu siguranta s-au orientat catre alte modele mai scumpe. Deci, daca ai nevoie de un TV de generatie noua care sa ofera strictul necesar din ziua de azi, adica imagine HD, slot CI+ si tunere DVB-T/C pentru receptionarea canalelor HD, sistem audio foarte bun, porturi HDMI pentru conectarea diverselor dispozitive si bineinteles, player USB pentru a reda filme HD si fisiere audio sau foto, atunci Samsung UE32EH4003 este ceea ce iti trebuie mai ales ca beneficiaza si de o reducere consistenta pentru o perioada limitata de timp.