Design
Functii
Specificatii
Nivel zgomot
Pret
User rating
Pros: Compresor performant digital inverter 8-pole. Consum extrem de redus de energie. Tehnologie de protectie la fluctuatii de tensiune. Filtru 3-Care performant. Nivel de zgomot redus.
Cons: Modul good sleep ventileaza prea tare pentru a putea dormi in aceeasi incapere cu el.

Atunci cand vine vorba de aparate electrocasnice cu siguranta brand-ul Samsung este unul recunoscut si apreciat de majoritatea utilizatorilor, fie ca vorbim despre televizoare, masini de spalat ori combine frigorifice. De aceea si atunci cand vine vorba de aparate de aer conditionat se poate spune ca tot la cele marca Samsung ne gandim ca la unele produse de calitate superioara si asta pe buna dreptate. Cei de la Samsung si-au construit intr-un timp extrem de lung o reputatie buna si nu vor da cu piciorul asa usor pentru a face rabat de la calitate.

Un model de aer conditionat apreciat la momentul actual in Romania este Samsung AR12MSFHBWKNEU. In p[rimul rand pentru consumul mic de energie electrica si in al doilea rand pentru design-ul premium cu ajutorul caruia poate fi amplsat in orice tip de locuinta, dar in speta in cele cu un aer modern.

Pret Samsung AR12MSFHBWKNEU

Desi se numara printre modelele de AC-uri cu capacitate de 12000 BTU mai scumpe, pretul sau redus este chiar unul acceptabil pentru orice buget si orice buzunar. Tinand cont de facilitatiile oferite cat si de faptul ca a primit mai multe recenzii in care utilizatorii specificau faptul ca raportul calitate/pret este unul foarte bun. Important e sa-l achizitionati atunci cand este la reducere – Vezi pretul special de AZI.

Design & Specificati tehnice

Spre deosebire de alte modele de aer conditionat acesta in cauza ofera utilizatorului si un plus mare la capitolul design. Mai toti producatorii au adoptat o linie simpla cu design clasic de la care le este destul de greu sa se abata, dar totusi mai sunt si brand-uri ca Samsung care pun accent si pe altceva in afara de fiabilitate, facilitati si functii. Iar acest lucru nu poate fi altceva decat un lucru extrem de bun pentru piata pentru ca odata ce utilizatorii isi vor arata interesul catre aparate de aer conditionat cu design modern mai toti producatorii vor schimba strategia in incercarea de a acapara cat mai multi clienti de partea lor. Design-ul lui Samsung AR12MSFHBWKNEU se remarca prin liniile curbate, prin dimensiuniile slim ale unitatii interioare ceea ce il duc catre o nota de minimalist. Logo-ul este pozitionat central, mic, simplu, gri. In dreapta afisajul cu specificatia “Digital Inverter”.

aer conditionat samsung

La capitolul specificatii tehnice avem inca de la inceput precizat faptul ca avem de a face cu un model de AC economic care a obtinut clasa de eficienta energtica A++ datorita compresorului cu Inverter.

Despre Digital Inverter

Reprezinta o tehnologie bazate pe un Invertor Digital 8-pole care functioneaza intelgent pentru a economisi si mai multa energie, evitand sa porneasca si sa opreasca frecvent, el pastrand temperatura setata lucrand la un nivel minim reusind astfel sa ofere utilizatorului atat o experienta confortabila cat si economie la factura de curent.

res 2aa6720eac66f7408b0658d017e4fc9a 1440x770 15tg

 

Sistemul de racire

Aici probabil se face diferenta dintre un aer conditionat si un aer conditionat bun. De ce spunem asta. Pai in primul rand pentru ca pe langa eficienta si fiabilitate avem nevoie si de viteza. Suntem in secolul in care toate lucrurile trebuie sa se intample acum. Iar fix acest lucru il poate face si acest model de AC. Venind dupa-amiaza acasa dupa o zi caniculara de munca, tot ce ai nevoie e o briza racoroasa instant. E bine, o poti avea instant gratie sistemului de racire rapida. Ca sa o activezi trebuie sa pornesti la maxim (turbo) compresorul 8-pole si cea mai mare treapta de viteza a ventilatorului.

Filtrul 3-Care Auto Clean

Cand introducem aer rece in locuinta de cele mai multe ori odata cu aerul intra particule de praf, alergeni, virusi si bacterii. De aceea un aparat de aer conditionat performant trebuie sa dispuna si de un filtru de calitate care sa asigure ca in interiorul locuientei intra doar aer curat. Filtrul 3-Care opreste pana la 99% din bacterii, virusi, particule de praf si alergeni pentru ca intreaga familie sa fie cu adevarat protejata.

Alte functii si tehnologii

In primul rand trebuie sa specificam ca avem de a face cu un model cu 12000 BTU. Despre clasa de eficienta am discutat deja, aceasta este A++ pentru racire, iar pentru functia de incalzire A+. O alta tehnologie importanta este Triple Protector Plus – mai exact protectie la fluctuatiile de tensiune fara a mai avea montat altceva in plus.

Functia Auto-Clean este si ea foarte importanta pentru ca atunci cand nu mai utilizam aparatul aceasta se asigura ca sunt eliminate microrganismele si umiditatea in exces din aparat pentru a preveni raspandirea in incapere.

aer samsung2

De final, e musai sa precizam faptul ca nivelul de zgomot al acestui aparat este unul extrem de mic in comparatie cu oricare alte modele existente pe piata: intre 21 si 40 dB pentru unitatea interioara si maxim 47 dB pentru cea exterioara. Ca un exemplu, modelele clasice de AC-uri oscilau intre 60 si 75 dB.

Concluzii & Pareri

Avem de a face cu un aparat de aer conditionat construit special pentru persoanele care tin la siguranta familiei lor, care apreciaza un design modern minimalist si care stiu ca in viata conteaza sa faci alegeriile intelepte si sa investesti in aparate care prezinta incredere si care aduc economie atat la momentul achizitiei dar mai ales pe viitor. De aceea va recomanda cu incredere modelul Samsung AR12MSFHBWKNEU, probabil unul dintre cele mai bune aparate de aer conditionat de nivel mediu lansate pe piata in ultimii ani de zile.