Design
Functii
Specificatii
Nivel zgomot
Pret
User rating
Pros: Espressor automat cu recipient de lapte detasabil si cu rasnita din ceramica
Cons: Tava cu apa reziduala se umple prea repede

De multe ori se intampla sa ne simtim lipsiti de energie, fara chef de munca sau pur si simplu obositi. Toate aceste probleme ar putea fi rezolvate cu o simpla ceasca de cafea sau mai bine zis cu un espressor perfect care sa ne ofera un plus de energie si vitalitate. Sa ne puna din nou in miscare. Fie ca suntem acasa sau la birou, un espressor automat care face un espresso perfect este de dorit. Astazi o s ava prezentam Philips HD8652/91. Unul dintre cele mai apreciate espressoare automate disponibile pe piata din Romania.

Review si Pareri Philips HD8652/91

Primul lucru pe care il observi la acest model este design-ul sau aparte. Modern dar cu linii clasice. Personal imi place varianta pe argintiu, cred ca s-ar integra mai bine in bucataria moderna cand mai toate aparatele elctrocasnice vin in aceasta varianta de culoare.

Totusi prin ceea ce se remarca cu adevarat espressorul Philips nu este felul in care arata ci modul in care prepara un espresso perfetto. De la rasnita ceramica mult mai silentioasa si mai durabila fata de una din metal (testata cu succes pentru peste 20.000 de cesti de cafea) la boilerul cu incalzire rapida la tehnologia ce detecteaza momentul in care apare o schimbare la boabele de cafea ce trebuie rasnite pentru a recalibra rasnita si a oferi cea mai buna experinta clientului. La acest capitol e musai sa amintim si desistemul automat Easy Cappuccino ce ajuta la prepararea unui cappuccino perfect din toate punctele de vedere.

espressor philips

Alte functii apreciate de catre clienti:

  • functia MEMO de reglare a cantitatii de cafea
  • 5 niveluri de reglare a gradului de macinare a cafelei
  • sistemul de spumare foarte bun
  • recipientul pentru lapte este detasabil si poate fi depozitat in frigider

Ce nu le-a placut clientilor:

  • recipientul de apa pare mic
  • faptul ca trebuie golita tavita cu apa reziduala destul de des

Pret Philips HD8652/91

In ceea ce priveste pretul se poate spune ca daca il cumperi la pret redus – gen o promotie cum e Revolutia Preturilor sau Electronic Days, atunci cu siguranta acest espressor devine un best buy. Nu trebuie sa uitam faptul ca are peste 150 de review-uri din care majoritatea i-au acordat 4 si 5 stele din 5, ceea ce inseamna ca mai toti cei care l-au achizitionat s-au declarat ulterior multumiti sau foarte multumiti de el. Daca sunteti interesati de acest model puteti vedea AICI pretul sau actualizat si daca cumva face parte dintr-o campanie de reducere in acest moment.