Design
Panel
Specificatii
Pret
Functii
User rating
Pros: PRO:: -Imagine -Sunet -Design -E foarte usor ca greutate -Usor de asamblat si setat -Meniu excellent -Multe functii de setare a imaginii si a sunetului.
Cons: CONTRA:: -Cablul de alimentare cam scurt, se putea sa fie un pic mai lung.

Daca esti in cautarea unui TV LED HD de 32″ de generatie 2014 la cel mai mic pret posibil si s apoarte numele unui brand cunoscut in lumea intreaga atunci cu siguranta Philips 32PHH4309 pentru ca la ora actuala este cel mai ieftin astfel de televizor din oferta eMAG pentru ca dispune de o reducere semnificativa de pret, reducere pe care e posibil sa o regasiti si de Black Friday 2014 insa atunci sunt destule sanse ca ea sa fie mai mare si sa economisiti mai multi bani.

Specificatiile tehnice precum si design-ul modern (fabricat 2014) alaturi de pretul sau foarte mic sunt atuurile principale ale acestui model.

Are o diagonala de 32″ (81 cm) cu rezolutie HD, tuner digital DVB-C/T ce permit decodarea canalelor HD necriptate (Pro TV, Acasa, TVR si inca vreo 2), player multimedia via portului USB si a celui HDMI, slot CI+ pentru cartele de decodare a canalelor HD criptate si supriza vine din partea functiei de inregistrare via USB (cu ajutorul unui memory stick sau a unui HDD extern).

philips-led-tv-82-cm-star-2-mj-jamstvo-slika-39975001

Opinie clienti:

Excelenta achizitie. L-am achizitionat recent. Are toate setarile posibile de imagine, sunet si cam tot ce vrei. Culorile sunt deosebit de vii si clare. De asemenea trebuie sa ai si semnal HD la cablu de la televiuziune ca sa poti folosi acest televizor la potentialul sau maxim. L-am testat si pe post de monitor si isi face treaba excellent in jocuri, sau filme bluray. E best-buy in banii acestia de 1000 ron.
PRO:: -Imagine
-Sunet
-Design
-E foarte usor ca greutate
-Usor de asamblat si setat
-Meniu excellent
-Multe functii de setare a imaginii si a sunetului.
CONTRA:: -Cablul de alimentare cam scurt, se putea sa fie un pic mai lung.