Design
Hardware
Pret
Experienta
Functii
User rating
Pros: Principalul atu pe care acest model il are este raportul calitate/pret. Cu greu s epoate gasi un alt model care sa ofere la un asemenea pret aceleasi functii. Este un Smart TV 3D de generatie noua, include in pachet si 4 perechi de ochelari 3D, are multe functii si aplicatii interesante.
Cons: Aici as puncta faptul ca nu are si un design slim care l-ar fi facut numarul 1 in raza sa de pret.

Tehnologia 3D este probabil una dintre cele mai de succes inventii de pana acum. Aceasta mai multe perspective imaginilor oferindu-le o calitate de calitate superioara. De asemenea pentru cinefili aceasta reprezinta probabil cel mai frumos lucru care se putea intampla in industria filmelor.

Odata cu aparitia acestei tehnologii au aparut si televizoarele care suporta calitatea 3D a filmelor. Unul dintre acestea este Cinema 3D Smart TV LG 42LA620S. Din numele acestuia reies din start doua caracteristici foarte importante: 3D si smart. Astfel rezulta ca acesta este un televizor destept.

Design

Datorita dimensiunii sale si grosimii acesta are un aspect foarte elegant si placut. LG 42LA620S are o culoare neagra si simpla fiind un televizor perfect pentru iubitorii de lucruri simple. Acesta are o diagonala de 106 cm. De asemenea datorita dimensiunilor acesta poate fi asezat in orice loc al camerei fiind foarte subtire avand doar 29.4 cm, o inaltime de 63.1 cm si o latime de 96.4 cm.

2013-07-01 20.58.48

Specificatii tehnice & display

LG 42LA620S are o rezolutie de pana la 1920×1080, fapt care il face un televizor Full HD iar diagonala este de 42 inch. Aceste aspecte va ofera posibilitatea de a viziona filme la o calitate exceptionala. Astfel cu ajutorul acestora filmele va vor oferi o doza in plus de adrenalina si chiar va va introduce in povestea si actiunea acestuia. Fiecare film vizionat pe acest televizor devine o adevarata experienta pe care nu o veti uita prea curand. Acesta are 8 moduri de corectare, printre acestea putem enumara: 16:9, Justscan, Original, 4:3, 14:9, CinemaZoom si Fullwide. Pe langa acestea, acest televizor dispune si de 7 moduri de imagine Vivid, Standard, Cinema, Game, Eco, Expert1 si Expert2.
Sunet

LG 42LA620S dispune de un sistem audi Dolby Digital cu o putere de iesire de 20 de W, cate 10 W pentru fiecare difuzor. Acesta are doua difuzoare si mai multe moduri de sunet: Standard, Music, Cinema, Sport, Game si User. De asemenea trebuie sa mentionam ca si sunetul este de tipul 3D sound Zooming iar vocea este foarte clara. Sunetul poate fi optimizat in mai multe moduri: Normal, Wall-Mount Type sau Stand Type.
Conectivitate

2013-07-02 18.51.06

Dupa cum spuneam si la inceputul acestui articol, acest televizor este catalogat a fi un televizor destept, insa ce inseamna asta? Diferenta de la un televizor smart la un televizor este ca de la cer la pamant, putem lua exemplu doua telefoane aflate in aceste doua situatii. Acest televizor poate fi conectat la internet cu ajutorul conexiunii Wi Fi. LG 42LA620S va ofera un browser de tipul Full Web cu care puteti naviga pe internet la cele mai inalte viteze. De asemenea puteti comunica cu prietenii cu ajutorul renumitului program: Skype. Pe langa acestea, trebuie sa mentionez ca va puteti conecta la App Store si astfel dispuneti de o gama larga de aplicatii pe care le puteti folosi pe acest televizor. Pe langa conexiunea Wi Fi, acesta dispune si de o conexiune DLNA, fapt care va permite sa va conectati cu alte dispozitive la acest televizor (dispozitive precum laptopul, telefonul etc.)

Concluzii si pareri

Fiind atat un televizor destept cat si 3D parerea mea este ca acesta isi merita pretul pe deplin. Toate aceste specificatii care mai de care mai fabuloase sunt un important criteriu in ceea ce priveste pretul, insa parerea mea este ca isi merita fiecare banut din pretul sau. Pe langa acest televizor veti primi si 4 perechi de ochelari 3D, perfecti pentru o seara de vis alaturi de familie sau prieteni.

Pareri cumparatori:

Alexandru:

Pro: Programele HD se vad bine , citeste repede dupa HDD extern ,

Poti vedea orice fisier VIDEO , mai ales cele MKW cu sunet DTS.

Telecomanda magica merge super ok pe aest model ,este usor de accesat ,
Contra: Programele Digitale nu se vad chiar asa bine la reteaua RDS RCS , mai unele probleme nu prind toate posturile in reteaua RDS RCS