[UPDATE 2022]

Black Friday 2022 va avea loc la eMAG pe data de 11 noiembrie 2022 incepand dis de dimineata asa cum ne-a obisnuit de-alungul anilor insa catalogul eMAG Black Friday 2022 va aparea cu cateva ore inainte + pe surse vor aparea anumite produse ce se vor afla la oferta chiar si cu cateva zile inainte. Cu fiecare produs nou ce o sa apara vom updata LIVE acest post. Pana atunci va indemnam sa verificati pagina dedicata pentru Black Friday 2022 de pe eMAG:

emag black friday 2022

Cel mai asteptat eveniment de shopping din an: eMAG Black Friday 2021 va avea loc pe data de 12 noiembrie. Se implinesc 10 ani de cand evenimentul a fost adus la viata si in Romania gratie eMAG.ro. Iar pentru faptul ca timp de 10 ani la rand am avut o singura zi de reduceri (anul acesta nu face exceptie) putem spune ca este cel mai consecvent eveniment online din Romania.

[UPDATE] eMAG au anuntat deja primele produse aflate la reducere si dezvaluie in fiecare zi cateva in catalogul eMAG Black Friday 2021.

catalog emag black friday 2021

Detaliile legate de reduceri vor fi anuntate cel mai probabil la fel ca si in anii anteriori, cu cateva zile inainte, ba chiar cu o saptamana. Ceea ce eMAG a tinut sa ne reaminteasca a fost faptul ca livrarea se face si mai rapid in anul 2021 tinand cont ca dispun de o retea de peste 2000 de easybox-uri in toata tara, iar strict legat de livrare gratuita putem sa va dam un sfat pretios. Puteti sa va faceti un cont de eMAG Genius total GRATUIT pentru urmatoarele 3 luni de zile. Iar faptul ca veti beneficia de livrare gratuita indiferent de valoarea comenzii (la o gama mare de produse), dar si retur extins pana la 60 de zile (pot confirma ca am returnat un produs IT in cea de a 45-a zi fara nici o problema) reprezinta un avantaj major fata de orice alt magazin online.

Daca sunteti curiosi ce produse au fost in catalogul eMAG Black Friday din anul anterior puteti accesa pagina aceasta.

Noi vom updata articolul de indata ce vom afla noutati legate de Black Friday 2021 la eMAG.