UPDATE 16 Noiembrie

Au fost anuntate pe surse primele oferte din catalogul eMAG Black Friday:

eMAG este magazinul care a introdus in Romania evenimentul de shopping al anului in 2011. De atunci si pana in prezent s-au schimbat extrem de multe lucruri, insa unul singur a ramas la fel si anume ziua Adevaratului Black Friday. Intr-o perioada in care majoritatea magazinelor au ramas in pana de idei si utilizeaza in exces denumirea de Black Friday in mai toate campaniile de reduceri pe care le fac, eMAG pastreaza traditia si da tonul la reduceri intr-o singura zi. Aceast azi este 18 noiembrie 2016. Si la cum arata lucrurile am un sentiment ca eMAG pregateste ceva MEGA TARE. De ce?

  • Pont 1: eMAG nu a mai facut o campanie de reduceri de mai bine de o luna de zile
  • Pont 2: eMAG nu a mai facut o campanie speciale pentru Halloween – retineti ca in anii anteriori dadeau si premii foarte mari precum cate o masina BMW + super reduceri
  • Pont 3: eMAG nu a suflat nimic despre ce v aface de Black Friday in afara de chestiile uzuale. In anii anteriori ofereau detalii din timp ca oamenii sa se pregateasca

black-friday-emag-2014

Ei bine, va spun cu mana pe inima ca vor fi REDUCERI COLOSALE, iar cei care le vor prinde se vor considera cei mai norocosi. Cei de la eMAG nu isi permit sa renunte la cel mai mare eveniment de shopping adus chiar de ei in Romania si vor face tot ce le sta in putinta pentru a-i reda gloria din urma cu 2-3 ani de zile, iar acest lucru nu inseamna decat reduceri si promotii extrem de bune cu care sa-i atraga pe toti cei care s-au indoit pana in prezent de reducerile practicate in cadrul acestui eveniment. Iata care cred eu ca vor fi cele mai vizate categorii anul acesta vor fi:

Tin minte ca in 2012 si in 2013 eMAG au avut campanii de Black Friday foarte apreciate de clienti si acets lucru s-a datorat in mod special reducerilor clare si foarte mari la destul de multe produse. Ceea ce cred ca se va intampla si in 2016 si asta in primul rand pentru ca eMAG vor sa inchida gura celorlalte magazine care tot afirma ca ei fac cel mai tare black friday ever, de o saptamana, de o luna sau de doua luni chiar, unde in fapt reducerile nu sunt chiar reduceri. Practic asta e un nou motiv pentru care eMAG vor plusa anul acesta.