1326707462_300483420_2-ARAGAZ-ZANUSSI-OvidiuDatorita faptului ca aragazul cel vechi mai mult imi strica ingredientele decat sa ma ajute sa gatesc atunci am fost nevoit sa imi cumpar altul nou. Pentru ca acela era fabricat de o companie putin cunoscuta am tinut ca de data aceasta sa cumpar ceva al carui nume sa fie mai cunoscut si astfel am ajuns sa caut un aragaz Zanussi.

De ce am ales Zanussi ZCG660GW?

In primul rand nu dispuneam de o suma foarte mare de bani pentru noul aragaz si astfel am fost nevoit sa caut ceva sub 1000 de lei iar cel mai potrivit pentru buzunarul meu a fost Zanussi ZCG660GW.

Ca multe din aragazele obisnuite are un numar de 4 ochiuri fapt care imi ofera posibilitatea de a gati mai multe alimente in acelasi timp. Imi place ca nu mai sunt nevoit sa stau cu chibriturile pe langa aragaz pentru a aprinde ochiurile deoarece acesta dispune de aprindere electrica. Daca in cazul ochiurilor am fost incantat sa vad ca nu mai sunt nevoit sa folosesc chibriturile sau bricheta acest lucru nu s-a mai intamplat si in cazul cuptorului.

Imi place mult faptul ca se curata foarte repede si usor si astfel ma scuteste de o munca in plus pe care de obicei nu sunt incantat sa o fac insa in cazul acestui aragaz curatatul devine o placere.

Dimensiunea este asemanatoare cu cea pe care o au aragazurile in general si astfel ii veti gasi cu siguranta locul in bucatarie. Datorita culorii albe pe care o are putem spune ca designul este foarte placut, specific unei bucatarii.

As fi vrut totusi sa dispuna de un rotisor sau de un grill insa nu am avut bucuria asta insa in mare pot spune ca sunt multumit de restul caracteristicilor de care acesta dispune.