Cred ca ati auzit de primul abonament digital din Romania: YOXO.

Dar asta nu inseamna neaparat ca stiti si ce este si cum functioneaza. Dar mai ales ce este asa special la un abonament nou lansat.

Ok. Hai sa le luam pe rand.

Ce este YOXO?

Primul abonament digital. Mai exact este primul abonament pe care il poti avea in urma instalarii aplicatiei dedicate (Android, iOS sau Huawei App). Instalezi aplicatia. Configurezi si activezi un abonament nou pe care il poti modifica sau inchide oricand doresti. Gen, dupa doar 2-3 zile, dupa o luna sau dupa un an. Cand ai tu chef. Ca sa citez si din reclama ce a rulat pe la TV. Simplu, ieftin si cel mai important, fara batai de cap.

Care sunt beneficiile YOXO?

Aici e parte acea mai interesanta si care raspunde la intrebarea: De ce si pentru ce a fost lansat YOXO?

Din prima faza iti poti da seama ca publicul tinta sunt tinerii. Cei care vor sa stea fara griji si fara constrangeri de orice fel. De aceea abonamentul are o aplicatie dedicata si de aceea este atat de configurabil oricand vrei tu. Iata mai jos care sunt principalele avantaje pe care abonamentul YOXO le ofera:

  • vine cu un pret promotional – de doar 19 lei/luna (oferta valabila pana pe 8 ianuarie 2021)
  • poti avea de la 20 GB pana la 140 GB de net in functie de tipul de abonament ales
  • ofera posibilitatea de a adauga extra optiuni oricand doresti, gen roaming worldwide sau minute internationale
  • ofera minute si SMS-uri nationale nelimitate
  • de asemenea iti poti adauga internet suplimentar oricand doresti
  • primesti banii inapoi pe internetul neconsumat
  • contractul este doar pe 30 de zile
  • alegi lunar doar pachetul de care ai nevoie
  • administrezi totul direct din aplicatia mobila – simplu si eficient

De ce sa treci pe YOXO?

Daca beneficiile prezentate mai sus nu te multumesc indeajuns de mult incat sa zici: Da, vreau YOXO! Atunci probabil ca trebuie sa “sapam” mai adanc si sa cautam acel “ceva diferit” de restul.

Dar inainte de toate sa reamintim faptul ca abonamentul YOXO este in sine ceva diferit prin prisma faptului ca nu trebuie sa mergi la nici un magazin unde sa iei legatura cu vreun consultant ca sa-ti faci un abonament. Pur si simplu iti bagi datele personale in aplicatie, scanezi buletinul si apoi treci la configurare si activarea abonamentului dorit.

YOXO

Pretul promotional este de asemenea unul foarte atragator daca punem in balante celelalte oferte asemanatoare de pe piata. Aici nu ai contract pe termen lung si nici nu platesti mai mult. Poti sa-l inchizi sau sa-l modifici oricand vrei si asta iti ofera confortul controlului.

Diferenta dintre abonamentul YOXO si cartela prepay

Am ales sa vorbesc oarecum separat de diferenta aceasta deoarece este ceva semnificativ si care poate face diferenta pentru cei care inca nu sunt hotarati in decizia lor.

Cea mai mare diferenta este legata de faptul ca la abonamentul YOXO ai control oricand pe cand la o cartela prepay ai doar iluzia controlului. Explicatia este destul de simpla. Cand iti incarci cartela prepay alegi automat (daca nu cumva direct) o optiune. Fie cu minute internationale, fie si cu Roaming, fie cu internet mai mult. Indiferent de ceea ce alegi nu mai ai posibilitatea de a schimba ceva timp de 30 de zile. Nu poti sa modifici. Nu poti sa adaugi extra optiuni etc. Nu poti inchide optiunea. Nu poti primi banii inapoi daca inchizi si nici banii inapoi pe resursele neconsumate. Pe cand cu noul abonament YOXO poti sa faci tot ceea ce nu poti face cu o cartela prepay ba cred ca si mai ieftin. Si totul direct din aplicatie. Aici e marea diferenta. Controlul costurilor. Intr-o lume care ne uimeste pe zi ce trece cu schimbarile sale consider ca detinerea controlului este esentiala daca vrei sa te adaptezi rapid la orice schimbare. Si aici cred ca este viitorul oricarui serviciu oferit catre utilizator. Doar asa companiile ii vor tine aproape. Nu prin contracte pe 1-2 ani, nu prin optiuni predefinite ce nu pot fi modificate decat cand trec 30 de zile sau mai rau, ani de zile. Nu. Ci prin astfel de optiuni viabile ce ofera libertatea utilizatorului sa aleaga oricand doreste exact ceea ce isi doreste.