Salutare si bine te-am gasit. Azi revenim din nou cu un aparat ce dispune de al saselea simt. Evident este vorba de Whirlpool, ce ne propune o masina de spalat vase incorporabila. WP 211 este modelul propus pentru noi si vom vedea imediat de ce.
In primul rand pentru ca Whirlpool pune la dispozitie tehnologia 6th Sense, ceea ce ofera un plus fata de alti producatori. Iar in curand vom dezbate ce inseamna 6th Sense la masinile de spalat vase Whirlpool. UN alt factor major este probabil faptul ca Wp 211 este incorporabila. Asadar nu trebuie sa renuntam la estetica bucatariei pentru un aparat electrocasnic.

Acum sa vedem ce ne ofera Whirlpool WP 211. Masina de spalat vase este complet incorporabila, are clasa energetica A+++ cu un consum anual de 234 KWh/an. Clasa de eficienta pentru spalare este A, la fel si clasa de eficienta uscare. Consumul de apa/ciclu este de 10 L, iar consumul anual de apa este de 2800 L. Dimensiunile WP 211 sunt 82 x 59.7 x 55.5 cm. Cosul de vase este reglabil, iar numarul maxim de vase difera de modul de spalare. Fara PowerClean numarul maxim este de 12 vase, iar cu PowerClean 24 de vase.
Whirlpool WP 211 dispune de 10 programe pentru spalare vase cuprinzand modurile de spalare ECO, Glass, Hygiene, Intensive, Fast Daily, Rapid, Stream, Dual Wash si 6th Sense PowerClean respectiv PowerDry. Iar acum sa vedem ce inseamna 6th Sense la masinile de spalat vase Whirlpool. 6th Sense ajusteaza timpul de spalare in functie de murdaria de pe vase. Acesta contribuind enorm atat la consumul de energie cat si la consumul anual de apa.

slide2-step3bis
Functiile PowerClean si PowerDry sunt functii ce se pot adauga fiecarui program in parte. PowerClean este responsabil pentru ajustarea jetului de apa in functie de murdarie. Acesta facand parte automata din functia 6th Sense, dar cu posibilitate de a putea fi dezactivata de utilizator oricand. PowerDry este o tehnolgie dezvoltata de Whirlpool pentru a elimina complet aburii dupa procesul de spalare. Iar rezultatul consta in vase frumos uscate, si stralucitoare.

In concluzie WP 211 poate fi o alegere ideala pentru bucataria ta. Faptul ca este complet incorporabil contribuie la aspectul general al bucatariei. Iar tehnologia 6th Sense contribuie enorm atat la calitatea finala a spalarii vaselor cat si la costurile anuale datorata WP 211. Merita absolut fiecare banut. Iar pretul este unul mic in comparatie cu facilitatile si calitatea oferita de aceasta masina de spalat vase.
Iti multumesc pentru ca ai fost si azi alaturi de mine. Te asptept si data viitoare, insa pana atunci poti sa-ti lasi parerea intr-un comentariu mai jos. Pe curand!