Pot spune ca Whirlpool WBE3414IX este mai mult decat as avea eu nevoie, un lucru pozitiv deoarece nu cred ca e de rau ca un produs cumparat sa va lase impresionati intr-un mod placut. Cu toate ca costa o suma maricica de bani pot spune ca nu as regreta absolut niciun banut din intregul sau pret. Pe scurt, am nevoie de o combina frigorifica fiabila, de calitate si eficienta pe care sa ma pot baza sa-mi tina alimentele mereu proaspete.

In primul rand trebuie sa va spun ca spatiul este enorm! 352 de litri este capacitatea totala a acestei combine frigorifice, spatiu pe care, in ciudawhirlpool-wbe3414 faptului ca obisnuiesc sa depozitez destule alimente, nu cred ca voi reusi sa-l umplu. Imi place foarte mult si cum este structurat interiorul atat a frigiderului cat si a congelatorului deoarece asa orice aliment are locul sau iar ordinea este pe primul loc si mereu as gasi foarte usor ceea ce caut. Practic sticlele au locul lor pe usa iar fructele si legumele au un compartiment dedicat lor.

Singurul lucru cu care nu prea ma pot impaca insa, este faptul ca dezghetarea congelatorului se face manual, macar cea de la frigider este semi-automata. Consumul de energie electrica pare sa fie destul d emic si ma astept ca atunci cand o voi utiliza sa nu varieze mai mult cu 10% fata de ceea ce este scris in cartea tehnica, mai ales ca tot acolo este trecuta si clasa A+ pentru eficienta energetica pe care vreau sa o vad si in practica.

Cel mai probabil pretul a fost ridicat de compresorul de care aceasta combina frigorifica dispune. Acesta asigura, dupa cum zice si in descrierea produsului, inca 24 de ore de functiune atunci cand curentul se intrerupe, lucru care in Romania se poate intampla destul de des. Zgomotul este de asemenea redus si nu devine deranjant.