Whirlpool AWE6316Sunt un recent cumparator al acestei masini de spalat si pot spune ca cel putin pana acum nu mi-a creat absolut nicio problema. Un prim lucru care m-a convins sa o cumpar este numarul mare de functii de care Whirpool dispune si anume 18. Printre acestea regasim o functie pentru spalat hainele din diferite materiale, o functie in care masina va spala hainele mult mai rapid decat de obicei, o functie in care va consuma mai putina energie electrica si multe alte functii interesante.

Personal tin cont si de compania care a fabricat produsul si astfel Whirpool, fiind un brand caruia i se face destula publicitate, are o reputatie pozitiva, un al doilea fapt care m-a atras la acest electrocasnic. Afisajul este pe baza de led iar butoanele sunt foarte usor de folosit deoarece deasupra sa este scris si afisat rolul butonului.

Consumul de energie electrica este relativ mediu iar zgomotul este acceptabil, nici prea silentios dar nici prea tare, astfel nu va fi o problema daca masina va fi amplasata chiar si in bucatarie, zgomotul nu va v-a deranja.

Dimensiunile sunt medii, obisnuite si si-a gasit foarte repede locul in baia mea de parca ar fi fost creata special pentru locul respectiv. De asemenea culoarea alba se imbina foarte bine cu restul baii (ma refer aici la faptul ca am si cada alba, boilerul alb, dar si chiuveta) si astfel nu iese prea mult in evidenta fapt care-i confera un aspect placut.

Pretul este ok tinand cont de faptul ca si caracteristicile acesteia sunt numeroase si utile care fac din aceasta masina un electrocasnic profesionist.

Pentru cei interesatwi de manualul acestei masini de spalat il gasiti aici.

Aspecte PRO:

Numarul mare de functii de care dispune

Clasa de eficienta energetica A+

Este un electrocasnic elegant si performant

Zgomotul pe care il face este acceptabil

Dimensiunile sunt medii

Aspecte Contra

Materialul nu este chiar de cea mai inalta calitate