Daca in prima instanta, cumperi aceasta masina de spalat vase cu gandul ca ai sa economisesti un pic de spatiu, avand in vedere ca discutam despre o masina de spalat vase incorporabila, mai apoi realizezi ca avantajele pe care le ai datorita faptului ca ti-a venit ideea sa o cumperi sunt mult mai mult decat te-ai fi gandit initial, dupa cum vom observa in cele ce urmeaza.
Mai exact vorbim despre consumul energetic ce nu se ridica la mai mult de 249 kw anul in conditii de utilizare normala, incluzand astfel aceasta masina de spalat vase Whirlpool ADG175X  cu clasa A+ de eficienta energetica. Poate ca aceste amanunte nu inseamna cine-stie-ce pentru dishwasher-threevoi acum dar, privite mai putin superficial decat atat, veti constata ca acestea sunt probleme cu adevarat importante, de asemenea criterii de baza atunci cand va alegeti un obiect electrocasnic de tipul acestuia. Cei ce au achizitionat deja aceasta masina de spalat afirma ca ea face si economie la apa. Iata, inca un motiv pentru a lua in considerare achizitionarea ei. Economiile de orice gen ar fi ele, sunt extrem de bine venite. Ca sa nu mai mentionam faptul ca este incorporabila, astfel daca detineti un set de mobila de bucatarie ce permite un asemenea sistem de incorporare, puteti sa considerati ca ati gasit solutia ideala pentru a economisi spatiu. Si nu numai apa, spatiul si energia electrica sunt cele economisite, ci si timpu
Cu o capacitate de 6 seturi, masina de spalat vase de la Whirpool poate sa spele cu ajutorul celor 6 programe, printre care: unul de autocuratare, unul normal, unul rapid, unul de prespalare si, bineinteles, unul eco, care ne ajuta cu atat mai mult sa economisim resurse naturale si asa pe cale de disparitie.
Controlul electronic se va putea realiza prin tipul de afisaj LED care te va tine la curent cu orice mica schimbare.
Astfel, daca va doriti sa economisiti in primul rand timp, cumparati-va o masina de spalat vase. Daca doriti sa economisiti toate celelalte elemente despre care v-am povestit mai devreme, cumparati o masina de spalat vase de la Whirpool. Cel mai probabil ca nu va va dezamagi, mai ales daca achizitionati modelul care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra. Partea buna este ca acest model se potriveste nevoilor tuturor.