VONINO Inc. a anuntat in cadrul CES 2017 lansarea unei noi game de smartphone-uri denumita sugestiv VOLT.

Modelele Volt S si Volt X se diferentiaza fata de celelalte smartphone-uri Vonino printr-o baterie de mare capacitate de 4000mAh. Ambele modele vin cu sistemul de operare Android 6 Marshmallow, procesor Quad Core, 1GB memorie RAM, display IPS de 5 inci si camera foto principala de 8 megapixeli.

ces-2017-logo

Noile smartphone-uri Vonino Volt S (3G) si Volt X (4G) sunt disponibile cu „Precomanda” la preturile speciale de 299 LEI pentru modelul Volt S si 369 LEI pentru modelul Volt X. Preturile sunt valabile doar pentru comenzile inregistrate si confirmate pana la data de 27 Ianuarie 2017. Dupa aceasta data produsele se vor gasi in magazine la pretul de 349 LEI pentru modelul Volt S si 449 LEI pentru modelul Volt X .

Toate precomenzile vor fi livrate catre clienti incepand cu data de 27 Ianuarie 2017.

Odata cu modelele Volt, Vonino ofera 2 smartphone-uri capabile de o autonomie de utilizare de pana la 3 zile si o perioada de stand-by de pana la 21 de zile. Altfel spus, nu mai este nevoie sa iti faci griji ca in fiecare seara trebuie sa incarcati bateria telefonului, modele Volt ofera chiar si celui mai avid utilizator 2-3 zile de autonomie cu o singura incarcare completa a bateriei.

Chiar si cu o baterie de 4000mAh dimensiunile modelelor Vonino Volt sunt unele reduse si permit utilizarea intr-un mod ergonomic si confortabil. Vonino Volt masoara 145 x 71 x 10mm si cantareste numai 157g. Cu dimensiuni reduse, aceste smartphone-uri reusesc sa incorporeze si o baterie de mare capacitate si un ecran IPS de 5 inci, cu rezolutie 854×480 pixeli. Ambele smartphone-uri din seria Vonino Volt vor fi disponibile in variantele de culoare Negru si Albastru-Marin.

VONINO Volt S si Volt X folosesc procesoare de tip Quad Core, MTK6580 (modelul S) si un procesor MTK6737 (modelul X) cu viteze de procesare de la 1100MHz pana la 1300MHz, ambele ruland pe sistemul de operare Android 6.0 Marsmallow. Cele doua modele Vonino Volt vin cu 1GB memorie RAM si 8GB memorie de stocare interna. Puteti extinde memoria de stocare printr-un card microSD de pana la 64GB.

Product Pictures (9)

Asa cum a obisnuit si pana acum, noile modele de smartphone Vonino Volt vin cu suport Dual SIM. Impreuna cu bateria de mare capacitate, Vonino Volt permite utilizatorilor sa ramana conectati tot timpul si ofera posibilitatea sa-si pastreze atat numarul de telefon personal cat si cel de serviciu, sau sa combine facilitati din partea a 2 operatori de telefonie mobila si date, totul utilizand un singur smartphone.

VONINO Volt S suporta conectivitate de date 3G in timp ce modelul Volt X vine suplimentar cu suport 4G-LTE; ambele modele sunt echipate cu un modul Wi-Fi si Bluetooth 4.0 pentru a asigura un schimb rapid si fara probleme de date si informatii. De asemenea, cu modulul GPS, puteti utiliza smartphone-ul ca si un dispozitiv de navigare.

Camera principala a modelelor Vonino Volt au o rezolutie de 8 megapixeli, vine cu blitz si functie de Autofocus. Aceasta permite filmare HD (720p) si ofera posibilitatea folosirii mai multor efecte grafice atat pentru filmare cat si pentru fotografiere.

Product Pictures (5)

 

Autonomia de pana la 500 de ore (stand-by), design-ul ergonomic si o calitate superioara a ecranului va ofera un produs util, atragator si indispensabil.

Despre Vonino

Compania s-a dezvoltat și a devenit unul dintre producătorii OEM/ODM cu cea mai mare creștere, angajându-se în producția de tablete-PC, smartphone-uri, ceasuri inteligente pentru copii, TV-Box-uri, navigații GPS, MP3-player-e și accesorii pentru calculator.

Un brand global

Prezent pe 5 continente, Vonino s-a consolidat ca un brand global care, an după an și-a mărit cota de piață. Produsele Vonino sunt disponibile în Romania prin Orange, Vodafone, eMAG, Flanco, Domo, Altex și mulți alții. Conform ultimelor cercetări de piață, Vonino se poziționează ca brandul de tablete cu cea mai mare creștere din România.