Este binecunoscut faptul ca cei de la Vonino isi surprind in fiecare an utilizatorii cu noi produse care incorporeaza cele mai noi tehnologii disponibile pe piata. Prezenti la cea mai mare conferinta de telecomunicatii din Europa ei au gasit oportuna lansarea a 3 noi modele: Vonino E8, Vonino Pluri B7 si Vonino Zun P. Mai jos aveti detaiile oferite in cadrul conferintei in legatura cu specificatiile tehnice ale fiecarui mode impreuna cu cel mai important aspect, pretul de vanzare.

vonino

Vonino Epic E8 4G-LTE

Modelul Epic E8 4G-LTE vine ca si update al modelului Epic M8, un model de tableta 4G de 8inci propusa pentru oricine isi doreste o tableta 4G performanta si accesibila.

Specificatiile tabletei Vonino Epic M8 sunt unele peste medie, cel mai mult iesind in evidenta noul ecran cu diagonal de 8inci cu rezolutie HD 1280×720 si panel de tip IPS, memoria RAM de 2GB si memoria interna de 16GB.

Fiind o tableta nou lansata, Vonino Epic E8 4G vine cu Android 7 Nougat, pentru o ulilizare placuta si rapida. Pe langa suita de aplicatii Google, Vonino Epic E8 are preinstalata si suita Microsoft Apps (Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, OneNote, Skype) astfel incat sa poti edita, stoca si/sau partaja toate documentele tale oriunde te afli.

Ca ultima mentiune ar fi aceea ca Vonino Epic E8 4G este compatibila cu toate retelele 4G din Romania, inclusiv Digi Mobil.

Modelul Vonino Epic E8 4G este disponibil pe site-ul vonino.ro la pretul de 599.90 LEI, TVA inclus.

Vonino Pluri B7

Ca si modelul Xavy G7, tableta Pluri B7 vine ca si update al unui model Vonino, Pluri M7.

Vonino Pluri B7 este o tableta de 7inci cu 3G incorporat facuta pentru cei care isi doresc prima lor tableta si doresc un model care sa le ofere mobilitatea unei conexiuni 3G care sa ii tina conectati la internet pe tot parcursul zilei.

Fata de modelul anterior, Vonino Pluri B7 are un ecran de 7inci cu rezolutie HD 1280×800 si panel de tip IPS si memoria interna de 16GB.

Fiind o tableta nou lansata, Vonino Pluri B7 vine cu Android 7 Nougat, pentru o ulilizare placuta si rapida. Pe langa suita de aplicatii Google, Vonino Pluri B7 are preinstalata si suita Microsoft Apps (Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, OneNote, Skype) astfel incat sa poti edita, stoca si/sau partaja toate documentele tale oriunde te afli.

Modelul Vonino Pluri B7 este disponibil pe site-ul vonino.ro la pretul de 319.90 LEI, TVA inclus.

Vonino Zun P

Un smartphone performant, compatibil cu toate rețelele 4G din România, având compatibilitate 4G-Dual Mode, atât FDD (Orange, Vodafone, Telekom), cât și TDD (Digi), adaptat necesităților de zi cu zi ale consumatorului modern datorită celor mai noi tehnologii încorporate.

Pentru a asigura o experiență plăcută în utilizare și pentru a face față cu succes stilului activ de viață al utilizatorilor, Vonino Zun P are la bază procesorul Quad Core pe 64 biți Mediatek MT6737 care rulează la frecvențe de până la 1.25Ghz, 1GB memorie RAM de tip LPDDR și un procesor grafic ARM Mali-T720 pentru a asigura performanțe grafice bune în majoritatea jocurilor.

Beneficiind de un spațiu intern de stocare de 8GB ce poate fi extins cu un card microSD de până la 128GB, ZUN P va asigura suportul de care aveți nevoie în fiecare zi, atât la job, cât și atunci când se află în mijlocul distracției sau sunteți fotograful petrecerii folosind camera foto principală de 8 megapixeli, cu blitz LED integrat, și multiple funcții de fotografiere pentru toate tipurile de ocazii.

Touchscreen-ul este protejat de Dragontrail Glass și Oncell Full-Lamination-Arc-2.5D, acoperind un ecran de tip IPS de 5 inch cu rezoluție HD 1280×720 de pixeli și tehnologie de îmbunătățire a imaginii Miravision.