Se stie de rivalitatea (in crestere) dintre Google si Apple, iar aceasta rivalitate a dus si la o neplacere creata fanilor ambilor companii, adica celor care utilizeaza tabletele Apple, dar care vor sa utilizeze si aplicatia Google Maps.  In continuare o sa va prezint un tutorial menit sa va ajute sa instalati aplicatia Google Maps pe tableta iPad. Singura conditie este ca tableta sa aibe jailbreak-ul facut, altfel nu va functiona.

Google-Maps-on-iPad

Pasul 1

Instalati aplicatia Google Maps apoi intrati in aplicatia iFile si mergeti la var/mobile/applications, aici cautati folder-ul cu aplicatia Google Maps

Pasul 2

Dupa ce ati gasit folder-ul aplicatiei, il deschideti si cautati fisierul info.plist. Dupa ce il gasiti si pe acesta il deschideti cu ajutorul editorului de text pe care il are iFile.

Pasul 3

Dupa ce ati deschis fisierul cautati in el intrarea UIDeviceFamily si apoi modificati unde este scris 1 in 2.2, acest lucru va permite rularea aplicatiei Google Maps si pe tableta iPad in fullscreen.

Pasul 4

Dupa ce ati urmat intcomai pasii descrisi mai sus faceti un respring la tableta si apoi incercati sa rulati aplicatia Google Maps

Sursa: ifans.com