Cei de la eMAG nu lasa o saptamana sa treaca fara sa vina cu cateva noi oferte, ce-i drept nu toate produsele din lista beneficiaza de reduceri substantiale sau la achizitia lor clientul primeste vreun cadou de valoare mare, dar e bine sa le mentionez macar pe cele care sunt astfel.

De data aceasta mini-campania a primit numele de “Top Oferte” si se adreseaza in principal persoanelor interesate de produsele mobile, tablete, telefoane si laptop-uri. In cele ce urmeaza am sa va prezint cele mai atractive produse catalogate de eMAG drept Top Oferte. De inceput o sa incep cu categoria de telefoane mobile:

Top Oferte telefoane mobile

1. Apple iPhone 5, 16GB, Negru

ip5

Unul dintre cele mai vandute smartphopne-uri ale anului trecut beneficiaza acum de un pret special si un cadou in valoare de 49 de lei. iPhone 5 este dotat cu un display de 4″ Retina, un procesor A6, RAM 1 GB si un spatiu de stocare de 16 GB. Camera foto principala are un senzor de 8 MP si filmeaza in Full HD.

2. Samsung Galaxy Note 2 N7100, 16GB, Titanium Gray

galaxy_note

Un model de smartphone cu dimensiuni cu adevarat mari. Samsung Galaxy Note 2 este destinat utilizatorilor de tip business acesta este ideal pentru a lucra de pe el inlocuind cu succes o tableta. Caracteristcile sale sunt demne de invidiat, iar pretul sau de acum este redus destul de mult.

3. HTC One, 32GB, Silver

htcone

Smartphone-ul care l-a bagat in corzi pe Samsung Galaxy S4, dar si pe iPhone 5. HTC One vine cu o carcasa unibody construita dintr-un aliaj de aluminiu si policarbonat, cu un procesor puternic, cu o camera ce utilizeaza o tehnologie noua denumita ultrapixel si cu un spatiu de stocare standard mai mult decat generos.

4. Samsung I9505 GALAXY S4, 16GB, Black

galaxy s4

Daca l-am pomenit pe HTC One nu se putea sa-l trec cu vederea tocmai pe Galaxy S4, un smartphone care lasa de dorit la capitolul carcasa si poate la design, dar care exceleaza la hardware si aplicatii personalizate. In momentul de fata Galaxy S4 beneficiaza de o reducere semnificativa.

5. Allview Dual-Sim P5 Quad, Black

ALLVIEW

Un smartphone de top din partea brasovenilor de la Allview. Pretul sau accesibil, dar si caracteristicile sale foarte bune combinate cu faptul ca este un telefon dual-sim l-au propulsat in top-ul telefoanelor mobile de sub 1.000 de lei, iar acum acesta dispune si de o reducere de pret.

6. Samsung I9195 Galaxy S4 Mini, 8GB, Black

galaxy_s4_mini

Fratele mai mic a lui Samsung Galaxy S4 vine dotat cu un procesor dual-core, cu un ecran Super AMOLED HD de 4,3″ si cu o camera de 8 MP cu senzor. Pretul sau este redus in acest moment.

7. ZTE Blade G, Blue

zte

Un smartphone entry-level cu un pret mai mult decat acceptabil. Ecrannul are o diagonala de 4,5″, sistemul de operare este Android 4.1, iar camera dispune de un senzor de 5 MP.