In august mai toata lumea isi face planurile (daca nu si le-au facut de mult) pentru concediu sau (in functie de caz) pentru vacanta si uita de cumparaturi sau cel putin uita de cele care nu au legatura cu vacanta. Unde mai punem ca in luna aceasta incep reducerile pentru hainele si articolele vestimentare de sezon, iar majoritatea (femeilor) vor cauta sa cumpere cat mai multe produse astfelk ca bugetul barbatilor scade vertiginos in aceasta luna, dar nici magazinele online ce sunt pe placul nostru, al barbatilor, adica cele de IT&C nu stau cu mainile in san ci ne atrag cu promotii apetisante la diverse produse, iar azi o sa va prezint promotiile la televizoare.

Se stie de mult ca pe langa un laptop sau un calaculator bun si un smartphone de top, un barbat isi dorest un televizor MARE, daca se poate sa fie si SMART ar fi super ok, iar daca se poate sa fie si 3D, ar fi fantastic. Ce fac barbatii cu televizoarele mari? Nu, nu se uita la filme deocheate asa cum ar putea gandi femeile din viata lor ci se uita la sport, la filme SF sau de actiune si nu in ultimul rand, se joaca pe consola, de cele mai multe ori alaturi de prieteni si daca se poate ca femeile sa fie plecate, ar fi PERFECT.

Televizoare simple la PROMOTIE:

 1. Televizor LED Philips 32PFL3008

 32PFL3008

Un televizor din gama 2013, LED, cu diagonala de 81 cm, rezolutie HD, contrast dinamic foarte mare, tuner digital DVB-C si DVB-T, player multimedia integrat, slot CI+ si 2 porturi HDMI. Acest model beneficiaza in momentul de fata de o reducere in valoare de 100 lei. (~8% din pretul sau).

2. Televizor LG 32LN5400

Televizor LED LG, 81cm, Full HD, 32LN5400

Tot un televizor din gama 2013, de data aceasta produs de LG, aceeasi diagonala de 81 cm, in schimb avem o rezolutie Full HD, sunet mai puternic (2 x 10W) dolby digital, tuner DVB-C si DVB-T, player multimedia integrat, dar si port USB 2.0 pe langa cele doua de HDMI + slot de card CI.

Pretul este redus cu 200 de lei, iar pe langa acesta se mai adauga si un CARD CADOU in valoare de 280 de lei. Cred ca este o afacere profitabila pentru oricine are nevoie de un tv simplu la standarde din 2013.

3. Televizor LG 39LN5400

39LN5400 LG.jpg.320

Primul TV ce poate fi numit MARE din aceasta serie de tv-uri la promotie. Modelul acesta produs de LG are o diagonala a ecranului de 39″ ce echivaleaza cu 100 cm. Imi place la el ca este Direct LED (adica are led-uri pe intreaga suprafata a display-ului si nu doar pe margini), ca este Full HD si ca are porturile necesare unui tv din anul 2013: USB 2.0 si HDMI. Pretul acestui model a fost redus pentru o perioada limitatat de timp cu 300 de lei sau 15% din pretul sa vechi, deci putem spune ca este o promotie in toata regula.

4. Televizor Philips 26PFL2908H

Televizor LED Philips 22 22PFL2908H 12, Full HD

Un tv de la Philips cu o diagonala mai mica, dar si cu un pret mai mic. Modelul acesta are un ecran de tip LED TV, o rezolutie HD, slot CI, port HDMI si port USB 2.0, tuner digital si player multimedia. Pretul sau este unul promotional.

5.Televizor PANASONIC TX-L32B6

ledtxl32b6e_3

Cei de la Panasonic sunt recunoscuti in intreaga lume pentru televizoarele lor de calitate superioara, dar si cu preturi un pic mai mari decat media pe care o ofera concurenta, insa de data aceasta tinand cont de faptul ca este vorba de un tv simplu avem si un pret accesibil + o reducere ceea ce face ca acest model sa concureze in mod direct cu tv-urile similare de la LG sau Samsung.

TV-ul are o diagonala de 32″. un ecran de tip LED, o rezolutie HD, high contrast, tunere digitale, port HDMI, USB 2.0, slot CI, dar si VIERA Link pentru internet – fapt ce aduce un plus in fata celorlalte modele prezentate anterior.

6. Televizor SAMSUNG UE32F4000

ledue32f4000

Faptul ca Samsung este lider de piata pe acest segment se vede foarte clar si in produsele pe care le au la comercializare in acets moment, produse de calitate la preturi accesibile, adica exact ceeea ce cauta majoritatea dintre noi. Acest model este dotat cu un ecran de tip LED cu o diagonala de 32″, o rezolutie HD, MEGA Contrast, un sistem de sunet performant cu 20W, dolby digital plus si dolby digital pulse, DTS Premium audios si down firing full range, tuner digital DVB-T si DVB-C, slot CI+, porturi HDMI si USB 2.0 si ConnectShare (player multimedia inteligent).