In anul 2014 cu siguranta daca ar fi sa ne cumparam o masina de spalat noua nu ne-am multumi cu una lipsita de tehnologie noua si foarte probabil am cauta o masina de spalat rufe care sa arate bine si sa vina cu ceva inovator. O astfel de masina este chiar Samsung WF60F4E5W2X, masina de spalat ce are acum un pret mai mult decat interesant pentru ca se afla pe lista produselor ce au preturi revolutionare la eMAG, adica este redusa cu 169 de lei – .

samsung wf60f4e5w2xBanuiesc ca va si intrebati ce este asa de special cu aceasta masina de spalat ca pana la urma doar spala rufe, insa acelasi lucru am putea spune si de telefoanele mobile, insa exista modele performante cu functii inovatoare, acelasi lucru se intampla si cu masina noastra de spalat de la Samsung. Totusi, primul lucru care iti sare in ochi la aceasta maisna nu este tehnologia cu care a fost inzestrata ci carcasa din inox si design-ul superb, design pe care doar cei de la Samsung il puteau desena. O masina de spalat menita sa reziste in timp pentru ca stiim cu totii faptul ca majoritatea masinilor vechi au o problema cu carcasa confectionata din tabla si care rugineste dupa o perioada de timp in functie de locul unde este amplasata, insa acest model de la Samsung nu va avea astfel de probleme indiferent daca va sta in baie, in bucatarie sau pe hol.

Specificatiile tehnice ale lui Samsung WF60F4E5W2X sunt dintre cele mai bune prezent in acest moment pe piata, accentul este pus pe reducerea consumului de energie. Capacitatea de rufe a acestei masini este de 6 kg, dar chiar si asa sa nu va imaginati ca masina are dimensiuni prea mari pentru ca face parte din categoria masinilor de spalat SLIM avand o adancime de doar 40 cm, o latima normala de 60 cm si la fel de normala este si inaltimea, adica 85 cm. Acest aspect este in beneficiu celor care nu au un spatiu prea generos si care se pot bucura de fiecare cm liber lasat de un aparat electrocasnic.

wf60f4e5w2x_16

Revenind la spcificatiile acestei masini de spalat, dispune de o viteza de centrifugare cu 1200 RPM, de afisaj LED si bineinteles, de o clasa energetica A++ ce insemna ca are un consum foarte redus de energie, iar acest lucru se datoreaza in principal tehnologiei inovatoare denumita ECO BUBBLE. Daca va intrebati ca si mine cu ce ajuta aceasta tehnologie, se pare ca raspunsul este unul foarte simplu, in interiorul masinii de spalat exista un dispozitiv care ajuta la dizolvarea detergentului solid, iar apoi injecteaza aer in apa pentru a se forma bule de aer pline cu detergent, bule ce vor intra in tesaturi si care le vor curata astfel intr-un mod mai rapid si mai eficient. De ce aceasta tehnologie economiseste curent? Ei bine, se pare ca datorita acestui dispozitiv nu va mai fi nevoie ca apa din interior sa fie calda pentru ca acest dispozitiv se descurca la fel de bine si cu apa rece, iar rezultatul este acelasi numai ca veti economisi energie electrica necesara incalzirii apei.

Un alt lucru foarte interesant la aceasta masina de spalat este si tamburul Diamond Drum care prin forma sa unica ce imita textura diamantului ofera o performanta de spalare mai puternica.

wf60f4e5w2x_08

Si ca cei de la Samsung sa incununeze ca succes acest model de masina de spalat au facut in asa fel incat in cazul unei probleme iminente aceasta sa ofera solutii de rezolvare rapida direct pe smartphone-ul dvs. Un lucru pe care eu cel putin, nu l-am mai intalnit la nici o alta masina de spalat.

In concluzie pot spune ca masina de spalat rufe Samsung WF60F4E5W2X integreaza in ea toata tehnologia necesara unei masini de spalat a anului 2014, de la design-ul slim perfect pana la reducerea consumului de energie si marirea eficientii la spalare, iar pretul pe care il are in acest moment ce se apropie foarte mult de o masina de spalat normala face sa devina un best buy in toata regula.