Samsung aveau nevoie de o gura de aer dupa dezastrul cu Galaxy Note 7, iar singura lor speranta se indrepta catre noile flagship-uri Galaxy S8 si S8+. Ei bine, acestea au fost lansate la sfarsitul lunii martie si le-a oferit celor de la Samsung gura de aer pe care o sperau pentru ca noile telefoane au fost extrem de bine primite atat de critici dar mai ales de utilizatori. Practic esecul cu Note 7 s-a sters cu buretele de la lansarea noilor S8 si S8+.

s8

Pana sa va prezint specificatiile pe care intuiesc ca le cunoasteti in mare am sa va prezint preturile cu care aceste doua noi telefoane sunt comercializate in Romania:

Preturi & disponibilitate Samsung Galaxy S8

Preturi & disponibilitate Samsung Galaxy S8+

Acum ce ne-am lamurit in mare parte cu preturile si disponibilitatea noilor telefoane sa vorbim un pic si despre specificatiile tehnice cu care au impresionat publicul inca de la lansare. In fine, nu e vorba doar de specificatii tehnice pentru ca defapt dupa opinia mea S8 si S8+ au castigat publicul si internetul prin design. Un design nou, futurist, exact ceea ce isi doreau utilizatorii de terminale Galaxy si nu numai. Gratie noului design telefoanele au ecrane mai mari, dar dimensiuni similare sau mai mici cu predecesoarele flagship-uri din serie precum e diferenta dintre Galaxy S8 si S7 Edge. Si cum tot vorbim despre ecran trebuie sas specific faptul ca S8 vine cu un ecran generos de 5,8″ Super AMOLED dual edge iar S8+ cu un ecran de 6,2″. Memoria RAM pentru ambele este de 4GB, iar spatiul de stocare intern de 64 GB cu specificatia ca suyporta microSD pana la 256GB. Camera dual pixel cu rezolutia 4k si 12MP. Baterie de 3000 mAh. Conexiune USB de tip C si Android 7.0 Nougat.