Samsung s-au pregatit intens pentru lansarea noilor terminale Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge care va avea loc oficial pe 1 Martie la MWC 2015. Insa zvonurile cum noile terminale sunt deja in stocurile magazinelor si urmeaza a fi disponibile inca din 1 Martie (fiti cu ochii si pe eMAG, foarte probabil sa fie primul magazin online de unde veti putea comanda un S6 sau un S6 Edge) au fost confirmate inca odata prin anunturile facute de bloggeri din zona tech (da, chiar si din Romania) care au anuntat oficial ca au deja in teste noile telefoane, dar review-urile si detaliile vor fi anuntat pe 1 Martie pentru ca asa ii obliga contractul semnat cu Samsung. Mai mult, operatorul Telekom a anuntat ca se va numara printre primii ce vor oferi clientilor noile terminale.

s6edge

Legat de aspectul lui Galaxy S6 majoritatea zvonurilor se confirma, design metalic schimbat de la zero, ba chiar proiectul pentru Galaxy S6 a fost denumite “Project Zero”, ecran de 5,2″, RAM de 3 GB, spatiu de stocare de la 32GB pana la 128GB, procesor octa-core (2 x CPU Quad-Core) si multe altele ce vor fi dezvaluite pe 1 martie.

Galaxy S6 Edge insa vine cu o noua atitudine curajoasa de altfel, ecran curbat pe ambele margini, un aspect similar cu S6, dar mult mai interesant, acum depinde daca va fi si util sau nu.

Primele imagini neoficiale au aparut pe net cu cele doua, probabil o scapare controlata cum se poarta de multe ori inainte de astfel de evenimente pentru a crea mai mult buzz in jurul produselor ce urmeaza a fi lansate. Iata cum arata noul Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge:

Screenshot-2015-02-26-at-13.58.07