Cum era de asteptat sud-coreenii de la Samsung vor lansa noi versiuni pentru modelul Galaxy S6, inspirati find de Apple, primul nou model anuntat este Samsung Galaxy S6 Plus, un phablet care sa-i concureze lui iPhone 6 Plus, telefon ce a fost extrem de bine primit de public. Evident, noul S6 Plus va avea in primul rand un ecran mai mare, probabil 5,5″. Urmatorul model va fi Galaxy S6 Mini cu un ecran de 4,6″ sau 4,8″, supriza cea mare este ca Samsung vor sa puna procesoare puternice pe aceste modele, dar si RAM suficient. Personal as opta pentru un S6 Mini pentru ca nu sunt adeptul telefoanelor foarte mari, cel putin nu atata timp cat nu stau cu el in mana mai mult de 1 ora pe zi.

 Samsung Galaxy S6 Plus

Cum am specificat si mai sus, S6 Plus va avea un display de 5,5″, mai mare decat S6 dar mai mic fata de cel al lui Note 5 care se presupune ca va avea 5,7″ (oare pana cand vor creste aceste ecrane? ). Acesta se zvoneste ca va fi lansat la IFA Berlin, nu va avea slot pentru card microSD, insa ve veni in versiunea de baza cu 32GB spatiu de stocare, procesorul ar putea fi un Snapdragon 808 hexa-core, iar memoria RAM de 3GB, camera foto de 16 Megapixeli, pe cand bateria nu putem decat sa speram ca va fi mai mare de 3000 mAh. Pretul sau va fi undeva intre 3.500 si 4.000 de lei.

Samsung Galaxy S6 Mini

Ecranul lui S6 Mini ar putea fi de 4,6″ sau de 4,8″ (ca la iPhone 6), acelasi procesor hexa-core, memoria RAM mai mica un pic, de doar 2GB, camera de 15 megapixeli si spatiu de stocare care pleaca de la 16GB. Important va fi pretul acestui terminal, daca va avea un pret accesibil (si aici ma gandesc pe la 1.800 lei) ar putea avea succes.

s6mini

Samsung Galaxy S6 Edge Plus si Edge Mini

Inca nu se stiu mai multe detalii despre viitoare modele Edge Plus si Edge Mini insa zvonurile spun ca vor avea cam aceleasi specificatii ca si cele de mai sus, diferenta va fi facuta de preturi, care evident, vor fi mai mari.

Personal, imi place mult Galaxy S6 Edge si un Edge Mini cred ca ar avea mai mare succes daca ar veni cu un pret de pana in 2.000 de lei, dar si cu specificatii decente.

Pana cand vor aparea aceste modele pe piata puteti consulat si promotiile pentru Galaxy S6 si S6 Edge mai jos. De retinut ca de curand evoMAG.ro au avut o promotie foarte buna pentru S6 la doar 2.499 lei.