Samsung au lansat cel mai nou smartphone din seria Galaxy si probabil ca cel mai asteptat smartphone al acestui inceput de an, Galaxy S5 in cadrul MWC 2014. De data aceasta evenimentul nu a mai fost unul atat de grandios precum cel de anul trecut de la lansarea lui Galaxy S4 si acest lucru a fost pus pe seama faptului ca cei de la Samsung s-au gandit ca e mai util si mai placut sa oferi detaliile despre noul tau smartphone intr-un mod elegant si serios.

galaxys5-2040-9_verge_super_wide

La sfarsitul prezentarii noului Galaxy S5 cei de la Samsung au tinut sa precizeze si data in care noul S5 va ajunge in stocul magazinelor – 11 aprilie 2014 si probabil ca odata cu acest anunt ne-am gandit ca nu v-a dura foarte mult pana cand primele magazine online din Romania vor oferi la precomanda Galaxy S5 si nici nu ne-am inselat in aceasta privinta. Magazinul evoMAG cunoscut de ceva timp ca find unul dintre magazinele online ce reusesc sa aduca foarte repede noile smartphone-uri de top lansate de marile companii, a afisat deja pretul pentru Samsung Galaxy S5 si cel mai important lucru, au oferit posibilitatea celor interesati sa isi rezerva unul din primele S5-uri ce vor ajunge in Romania – este cunoscut faptul ca in prima transa (din 11 aprilie) nu vor ajunge foarte multe unitati, iar stocul se va epuiza foarte rapid. Astfel, cei care isi doresc cu adevarat noul Galaxy S5 vor trebui sa si-l rezerve chiar acum din magazin pentru a fi siguri ca il vor avea incepand cu 11 aprilie.

Mai am un sfat pentru cei care cauta cel mai ieftin pret pentru Samsung Galaxy S5: acesta va aparea in curand la vanzare si pe Okazii.ro, iar aici pretul va fi mult mai mic fata de magazinele online. Daca sunteti interesati sa aflati primii cand ajunge primul Galaxy S5 la pret mic pe Okazii nu trebuie decat sa dati click pe link-ul de mai jos: