Cum Samsung s-a bucurat de un succes relativ bun cu lansarea lui Galaxy S3 mini in toamna anului trecut, iar vestile cum Galaxy S4 va avea si el un fratior mai mic au aparut inca dinaintea lansarii lui, era de asteptat ca zvonuri despre iminenta lansare a lui Galaxy S4 mini sa apara.

Nu se cunoaste inca o data exacta pentru lansare, desi initial s-a crezut ca Galaxy S4 mini va fi lansat odata cu Galaxy S4 in data de 14 martie, iar mai apoi ca va fi lansat undeva la sfarsitul lunii mai. Din informatiile aparute recent in presa internationala de specialitate, Samsung Galaxy S4 este pregatit pentru a da piept cu multimea furioasa si va ajunge in magazinele din intreaga lume in aceasta vara, cel mai probabil undeva spre mijlocul ei. Nu inteleg aceasta strategie a celor de la Samsung, dar poate stiu ei ceva ce eu nu stiu, poate aceasta lansareeste gandita intr-un anume fel.

Despre felul cum arata Galaxy S4 mini nu cred ca va fi o surpriza caci pana la urma este fratele mai mic a lui S4 si va avea in linii mari acelasi design la o dimensiune mai redusa. In ceea ce priveste specificatiile tehnice acestea se pare ca vor fi urmatoarele:

  • display Super AMOLED de 4.3″
  • procesor dual-core tactat la 1,6 GHz
  • spatiu de stocare de 16 GB
  • memorie RAM de 1 GB
  • camera foto cu un senzor de 8 MPx

Legat de pretul la care va fi comercializat Samsung Galaxy S4 mini acesta se pare ca nu va depasi 1.600 de lei la liber.

Pentru cei interesati de cum arata pe net a aparut o mica galerie de fotografii care par a-l reprezenta pe Galaxy S4 mini:

samsung_galaxy_s4_mini s4mini

galaxy_s4_mini poze_galaxy_S4_mini