Desi oricine observa faptul ca aceste campanii de reduceri se tin lant la eMAG si nu numai in ultima perioada de timp cred ca putem fi de acord ca Revolutia Preturilor a fost dintotdeauna o campanie autentica cu REDUCERI REALE la majoritatea produselor. Dovada de necontestat sunt vanzariile precedente ale acestei campanii.

000EMAG

In perioada 20 – 22 iunie 2017 pe eMAG se desfasoara o noua campanie marca “Revolutia Preturilor” iar mai jos veti gasi categoriile si produsele vedeta care beneficiaza de cele mai MARI REDUCERI:

Ā ELECTROCASNICE – Vezi AICI oferta completa

Categoria aceasta este cea mai cautata in aceasta perioada tinand cont ca majoritatea fie renovam, construim, mobilam etc si evident ca nu o putem face fara aparate electrocasnice noi, ba un aer conditionat ca vine caldura, ba o combina frigorifica noua sau un boiler mai economic. Iata mai jos care sunt vedetele acestei categorii:

 

TELEFOANE & LAPTOPURI – Vezi AICI oferta completa

Am unit cele doua mari categorii deoarece cu totii ne dorim un telefon sau un laptop daca il gasim la un pret la care nu poate fi refuzat, eventaul ambele la pachet ar fi si mai interesant. De-alungul timpului am vazut preturi extrem de bune la multe produse, insa nimic nu se compara cu preturile gresite de eMAG pentru telefoane si laptopuri šŸ™‚ Iata care sunt vedetele acestor doua mari categorii:

 

TELEVIZOARE & ELECTRONICE – Vezi AICI oferta completa

Televizoare au fost si vor fi vedetele oricarei campanii de reduceri, important e sa indeplineasca 3 caracteristici pentru a trezi interes: sa fie produse de un brand recunoscut, sa aibe review-uri bune si un pret excelent. Mai jos veti gasi lista cu TV-urile vedeta din campania Revolutia Preturilor: