In perioada 27-29 ianuarie eMAG – cel mai mare magazin online din Romania – organizeaza prima editie de REVOLUTIA PRETURILOR din 2015, o campanie in cadrul careia veti putea gasi produsele mult dorite cu REDUCERI FOARTE BUNE. Din ce am observat cu ocazia editiilor anterioare din 2014 cele mai bune reduceri vor fi la cateva modele de smartphone-uri (probabil cele din seria Galaxy ca se pregateste deja lansarea lui Galaxy S6), tablete, televizoare, laptopuri si electrocasnice.

Survoland un pic pe cateva bloguri de renume unde de obicei eMAG ofera info despre anumite produse ce vor fi la reducere, am aflat ca in aceasta editie a Revolutiei Preturilor vor fi la reducere urmatoarele produse:

Pentru a vedea primul toate ofertele din promotie eMAG va recomanda sa instalati aplicatia de mobil disponibila atat pentru Android cat si pentru iOS, aici veti putea vedea cu 1 ora mai devreme decat pe desktop produsele aflate la promotie. De regula eMAG dau drumul la oferta in jurul orelor 6-8 dimineata, deci fiti pe faza de la primele ore ale diminetii daca sunteti in cautare de produse la preturi reduse.

rev15