Design
Functii
Viteza
Pret
Pareri
User rating
Pros: Piese de calitate, functii si accesorii cam pentru orice ai nevoie. Zgomot redus.
Cons: Putere de doar 500w, e buna pentru utilizare medie.

Mai avem doar cateva zile pana vin sarbatorile, dar marea majoritate a persoanelor au intrat deja in febra sarbatorilor. Cumparaturi pentru familie si alti prieteni dragi, curatenia luna care se face de obicei inainte de sarbatorile mari, gatitul pentru jumatate de familie si multe altele. Daca ai o familie numeroasa cu siguranta o sa ai nevoie de orice ajutor in bucatarie, pentru ca noi, ca si popor, suntem obisnuiti cu multe feluri de mancare gustoasa pe masa festiva. Bineinteles, exista si diverse posiblitati sau electrocasnice care va pot ajuta foarte mult in zilele in care trebuie sa gatiti pentru toata familia.

Spre exemplu, o masina de tocat cum este Zelmer ZMM0805W va poate salva foarte mult timp. O puteti folosi pentru diverse mancaruri, printre care pentru a toca carnea pentru sarmale, chiftele si multe altele. Modelul de la Zelmer are o putere de 500 W si o capacitate de tocare de peste un kg pe minut, fiind una dintre cele mai puternice, performante si rapide masini de tocat de pe piata la un pret accesibil si avantajos. Pentru putin peste 200 de lei iti poti cumpara acest model, un pret care mi se pare foarte bun, in special avand in vedere calitatea masinii si tot pachetul pe care il primiti.

zmm0805w-500x500

Partea cea mai buna este ca odata cu aceasta masina de tocat primiti si foarte multe accesorii interesante pe care le puteti folosi, cum ar fi accesoriul special pentru carnati, pe care cu siguranta o sa il folositi chiar si in aceasta iarna. Un alt accesoriu este tava de alimentare, locul in care carnea tocata va ajunge dupa ce intra in masina. Pentru a te asigura ca nu ramane carne netocata o sa folosesti accesoriul de impingere, pe care de asemenea il primiti gratis odata cu masina. De asemenea, picioarele anti-alunecare vor fixa masina de tocat si iti vor oferi tie siguranta ca nimic rau nu se va intampla.

In concluzie, daca ai nevoie de o masina de tocat care sa te ajute sa pregateste masa pentru sarbatorile de anul acesta, cu siguranta modelul Zelmer ZMM0805W o sa fie un ajutor de nadejde. Vine cu diverse accesorii, cum ar fi cel pentru carnati, cel de impigere sau cele doua discuri de 4 si 8 mm pe care le aveti la dispozitie. Pentru a fi siguri ca nu se intampla nimic cu masina atunci cand o folositi aveti la dispozitie picioarele anti alunecare, pe care ar fi bine sa le folositi de fiecare data.