Design
Functii
Specificatii
Pret
Cuptor
User rating
Pros: Design foarte frumos. Pretul este unul bun in comparatie cu alte modele. Functii multiple. Cuptor care coace foarte bine.
Cons: Racordul pentru teava de gaz este amplasat prost, o chestie tipica pentru aragazele Zanussi.

Aragazul este obiectul acela din casa fiecarui om, absolut indispensabil acestuia. Daca fara alte obiecte electronice sau alectrocasnice mai poti sta, iata ca fara aragaz sub nicio forma nu te poti descurca intr-o lume ce a depasit de mult nivelul de cina gatita la foc de tabara. In ceea ce priveste aragazurile din zilele noastre, acestea se caracterizeaza prin faptul ca mai toate sunt echipate cu aprindere electrica. Aragazul Zanussi ZCG61211XA este alegerea potrivita in cazul in care cel vechi vi s-a stricat si aveti nevoie urgenta de unul nou. Sa va povestim si de ce acest aragaz este alegerea cea mai buna pe care o puteti face! In primul rand pentru ca discutam despre un obiect electrocasnic marca Zanussi, marca de altfel cu renume in domeniu ce nu a dezamagit nici macar o singura data in atatia ani de cand se afla pe piata.plita_zanussi_zcg_562_mx_01

Aragazul Zanussi ZCG61211XA functioneaza indeosebi pe gaz, insa dispune si de aprindere electrica, asa cum era de asteptat. Studiind indelung functiile acestui aragaz, am ajuns la concluzia ca discutam chiar despre o mini pizzerie la noi acasa, in cazul in care ne dorim asa ceva, deoarece cuptorul are incorporata functia de Pizza, pentru rezultate culinare crocante si gustoase. Incalzirea instantanee si posibilitatea de reglare rapida a temperaturii din interior ne ofera posibilitatea de a avea control mai mare asupra aragazului dar si asupra alimentelor ce urmeaza sa le gatim. In cazul in care dorim sa ne apucam de gatit, e bine de stiut ca precizia temperaturii este extrem de importanta in arta culinara, iar cu ajutorul arzatorului cu flacara lipsita de impuritati, temperature optima se atinge imediat, fara sa fim nevoiti sa asteptam. Un motiv numai bun pentru a alege acest aragaz!


Iata o scurta recapitulare: plita detine 4 arzatoare, plita pe gaz, aprindere electrica la arzatoare, un arzator mic cu puterea de 1 Kw, un arzator mare cu puterea de 3 Kw, doua arzatoare normale cu puterea de 2 Kw, siguranta. Cuptorul are grill, rotisor, alimentator pe gaz, capacitate de 53 litri, siguranta. De asemenea, avem parte de urmatoarele accesorii: un capac de sticla.
Aragazul Zanussi ZCG61211XA are carcasa de inox, culoarea fiind cea a inoxului si dimensiunile de 85 x 60 x 60 cm.

Un ultim aspect important este cel al pretului care, spre deosebire de cel al altor aragazuri cu functii asemanatoare, nu este unul exorbitant, ba chiar rezonabil pentru ceea ce ofera.