Design
Functii
Specificatii
Pret
Cuptor
User rating
Pros: Aragazul dispune de functii multiple, este usor de intretinut, are un pret foarte bun in raport cu ceea ce ofera utilizatorului si beneficiaza de trasnport gratuit direct la tine in casa.
Cons: Era indicat si un capac de sticla in pretul acesta, arata mult mai bine.

Aragazul Zanussi ZCG61211WA vine in ajutorul tuturor celor care au impresia ca, in principiu, gatitul este extrem de complicat si nu a fost detinat initial tocmai pentru oricine. Simplu de folosit, acest aragaz produs de fabricantul italian Zanussi pare sa fie ideal atat pentru cei care tocmai deslusesc tainele artei culinare, cat si pentru bucatarii avansati. Rezultatele sunt cu adevarat extraordinare in ambele situatii.

Incalzirea instantanee, una dintre functiile cheie ale acestui aragaz, va scuteste inca din start de pierderea unor minute pretioase din timpul dumneavoastra. Modificarile rapide de temperatura ne vor ajuta astfel incat sa obtinem rezultatul dorit de fiecare data cand pregatim un fel de mancare ceva mai pretentios, care necesita un grad de atentie sporit din partea noastra.

Atunci cand sunteti in criza de timp, nu trebuie decat sa apelati la arzatorul de gaz cu flacara pura. Odata pornit, acesta va incalzi in mod instantaneu baza vasului si, din nou, veti economisi timp important, pe care il puteti folosi pentru prepararea unui desert, spre exemplu.

aragazAragazul Zanussi ZCG61211WA dispune in acelasi timp si de o setare speciala cu ajutorul careia puteti pregati cea mai delicioasa pizza. Cu alte cuvinte, producatorul italian nu isi tradeaza originile si va ofera astfel posibilitatea de a prepara in timp record o pizza gustoasa, dar si alte preparate specifice bucatariei italiene.

Acest cuptor vine dimpreuna cu un set complet de accesorii, printre care se afla gratarul propriu-zis, tava de copt plata, tava de coacere plata aluminizata si rotisorul. Undeva in partea inferioara a cuptorului, se afla un compartiment de depozitare (prezentat in manualul de utilizare drept compartiment de pastrare).

Cele sase butoane prezente pe panoul frontal al aragazului au fost prevazute toate cu sigurante, astfel incat sa nu aiba loc o deschidere accidentala a unui arzator sau a cuptorului. Lucru extrem de important, in special pentru familiile cu copii mici, dar si pentru cei care nu dispun de o bucatarie tocmai generoasa (ca spatiu) si, drept urmare, pot oricand da in mod accidental peste unul din butoane.

Montarea tavii de coacere este o operatiune la indemana oricui, in sensul in care aceasta trebuie pusa in centrul cuptorului pentru ca valul de caldura sa circule in mod uniform, atat in fata cat si in spatele tavii. Este, de asemenea, bine de stiut de faptul ca partea inclinata va fi asezata de fiecare data in spate.

Folosirea rotisorului presupune urmatoarea succesiune de operatiuni: deschiderea usei cuptorului, fixarea carligului de sustinere in partea superioara a cadrului frontal, introducerea primei furci in tepusa si asezarea carnii in tepusa, dupa care fixati si cea de-a doua furca; se pune carnea pentru gratar in mijloc si se strag furcile de fixare. Mai apoi, scoateti manerul rotisorului si tava de coacere se va muta in partea inferioara a cuptorului. Finalmente, apasati butonul pentru rotisor.

In cazul in care va intereseaza sa achizitionati un aragaz fabricat de renumitul producator Zanussi, atunci aveti la dispozitie urmatoarele optiuni: Zanussi ZCG61211WA (aragaz pe gaz), Zanussi ZCG21051WA (o versiune ceva mai ieftina) sau modelul Zanussi ZCG21071WA.

Pareri clienti:

Produs complet, are functii multiple aprindere electrica, siguranta cuptor si aragaz, grill, rotisor, timer si functie pentru copt pizza. Sunt foarte multumit, il am de 1 an